Naturlig rettsmidler for Sinus Hodepine

April 18

Du våkner opp om morgenen, sitte opp, og plutselig en tanke-numbing press presser ned på nesen og kinnene, og skaper en kjedelig verke som til slutt vokser og vokser i løpet av dagen. Høres det kjent ut? Sinus hodepine og migrene kan ofte være alvorlig, men det finnes måter å behandle dem naturlig uten effekten av døsig decongestants. Her er noen gode tips om hvordan du kan tømme ut bihulene og forhåpentligvis bli kvitt hodepinen.

steamy Dusjer

Ingenting klarner ut bihulene mer enn en varm, dampende dusj. Lukke bad døren tett og slå varmt vann på og la den gå en liten stund. Tillat for plass til å fylle opp med damp og puster inn og ut dypt. Du kan enten nyte dusjen, eller bare stå utenfor den og puste i fuktig damp.

Hvis du kan finne noen mentol dusj tabletter (som kan bestilles fra online spesialitet butikker, for eksempel http://www.donnadeesdesigns.com/meshta.html ), slippe en eller to inn på badet og la luften for å fylle med mentol damp. Gni bihulene med fingertuppene for å avlaste trykket når du puster inn og ut. Tilbringe en god 10 til 15 minutter i dusjen mens du gjør dette kan bidra til å lindre symptomene på en sinus hodepine.

neti Pots

Disse små enhetene kan finnes i din lokale narkotika butikker for rundt 7 dollar et stykke. De omfatter en saltoppløsning, en plast neti potten, og noen miksere. I utgangspunktet, fyller du neti potten med varmt vann, tilsett salt, og rør. Nå kommer den vanskelige delen. Det er en viss teknikk som kommer med hjelp av en neti potten, siden du må helle vann i ett nesebor slik at den flyter gjennom nesehulen og ut av det andre neseboret. Det er ikke et pent syn, og det tar en prøve eller to for å få det riktig. Men, tro meg når jeg sier "Wow!" Dette vil sikkert fjerne bihulene, som lar deg puste litt bedre, og til gjengjeld vil sannsynligvis minske din hodepine.

Ikke bry deg om det høres litt komplisert. Alle neti potter kommer med retninger, og det er en halv million YouTube-videoer av folk som bruker det (som er slags brutto). Når du mestrer teknikken, vil du ikke angre på kjøpet.

Hvile

Ja, dette virker som en ikke sikker, men egentlig kan sinus hodepine være demobilisering. De kan gjøre hele dagen kommer til å stoppe opp. Hvis dusjen og neti potten ikke fungerer, bør sove gjøre triks. Bare husk å sove med hodet støttet opp slik at bihulene ikke blitt mer sikkerhetskopiert. Ved hjelp av en varmtvanns luftfukter med mentol tabletter kan også lette pusten din mens du sover. Hold litt vann i nærheten, også. Ingenting reduserer hodepine mer enn noen gode OL 'R & R.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com