Tips for en Hacky Sack Beginner

September 29
Tips for en Hacky Sack Beginner

Oversikt

Hacky sekk, eller footbag, er en liten sand- eller perle-fylte pose omtrent på størrelse med en liten appelsin. Spillere sprette footbag ut av ulike deler av føtter og knær for å holde den i luften og gi det til andre spillere. Selv om denne aktiviteten er populært på mange skolestudiesteder, er det også en konkurranseidrett i mange deler av verden. Hvis du ønsker å komme i gang i denne sporten, ta deg tid til å velge riktig utstyr og øve grunnleggende ferdigheter.

Velg riktig Bag

Den ytre dekker og fylle materialet som brukes i din Hacky sekk kan ha en stor innvirkning på din evne til å holde footbag i luften. Hvis du er en nybegynner, se etter vesker med et mykt materiale, fordi du har mest kontroll med minst mulig innsats, foreslår Verden Footbag. Se etter poser fylt med sand, som er lettest å stall på foten mens du forbereder å sparke eller pass. Hvis sand er utilgjengelig, hold deg til poser fylt med plastperler.

Før du spiller, ta deg tid til å bryte i Hacky sekk og gjøre det enklere å bruke. Vask stoff-dekket footbags med et mildt vaskemiddel et par ganger for å myke stoffet. Elt ball og rull den under foten din for å gjøre den myk og smidig.

Bruk riktig sko

Ifølge International Footbag Players Association, er Adidas Rod Laver den beste skoen for å spille Hacky sekk, selv om noen spillere foretrekker enkle sandaler som holder foten utsettes. Hvis du ikke er klar til å investere i nye sko for denne sporten, hold deg til lette sko med en tett polstret såle. Bruk sko som er relativt flat langs vristen området på siden av skoen, som gjør det lettere å fange og passere footbag. Åpne-toed eller mesh sko også gjøre det enklere å utføre tå spark og fangst.

Holdning og teknikk

Når du lærer å spille Hacky sac, anbefaler Freestyle Footbag holde øynene på posen til alle tider. På denne måten er du klar til å fange posen hvis det kommer din vei. Hold energi i føttene og praksis stødig pust til å holde fokus på spillet.

Det er også nyttig å forstå noen grunnleggende spillereglene. Når Hacky sekk har blitt servert, holde armer, hender og skuldre ut av spillet. Unngå hogging footbag, og jobbe med den sendes til andre i stedet for å prøve å holde det i luften. Prøv å ikke bruke kne går, som de er vanskelig å fange.

Praksis Grunnleggende ferdigheter

De fleste Hacky sekk triks krever bare fire grunnleggende ferdigheter. Ved å praktisere disse fire ferdigheter på egen hånd, vil du bygge tillit, slik at du kan holde tritt med andre spillere. Start med å sprette posen utenfor den indre kanten av skoen. Hold posen sentrert på vristen, og arbeide for å skape et flatt underlag med siden av foten din. Når du er i stand til å sprette ballen opp og ned et par ganger på vristen, bytte til ytterkanten av foten din. Deretter kan du prøve å sprette og fange posen på tærne, og deretter bytte til knærne. Mestre disse grunnleggende ferdigheter på begge føttene for å forbedre spillet ditt og holde tritt med dine venner.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com