Hva er noen grunner til en lege vil sette en gravid kvinne på Bedrest?

October 9
Hva er noen grunner til en lege vil sette en gravid kvinne på Bedrest?

Ifølge Cleveland Clinic, er nesten 20 prosent av kvinnene foreskrevet sengeleie under svangerskapet. Bedrest kan ta mange former - fra bare begrense aktiviteten til å bli sengeliggende hele dagen hver dag. Sengeleie er vanligvis anbefalt for å forhindre for tidlig fødsel og andre graviditet komplikasjoner, og det kan brukes til å behandle mange forhold.

inhabil Cervix

Å ha en inhabil eller svak livmorhals betyr at livmorhalsen - som normalt forblir lukket, lang og fast før sent i svangerskapet - har begynt utslettende og strekke før babyen er full sikt. Denne tilstanden øker risikoen for spontanabort, for tidlig eller for tidlig ruptur av membraner og prematur fødsel. Bedrest kan bidra til å forebygge disse problemene ved å ta vekten av barnet av livmorhalsen.

Høyt blodtrykk

Svangerskapsforgiftning og svangerskaps hypertensjon er to former for høyt blodtrykk som oppstår under svangerskapet. Preeklampsi er forskjellig fra gestational hypertensjon i at kvinner med svangerskapsforgiftning har også protein i urinen. Disse forholdene øker risikoen for morkakeløsning, intrauterine vekst begrensning og prematur fødsel. Forandringer bedrest kan bidra til å senke blodtrykket; du sannsynligvis ikke vil bli satt på komplett sengeleie for disse forholdene.

Intrauterine vekst begrensning

Intrauterin vekst begrensning eller IUGR, oppstår når et foster er unormalt lite for svangerskapslengde. Tilstanden har mange årsaker, inkludert mors helseproblemer, genetiske defekter og nedsatt blodtilførsel til morkaken og livmoren. Bedrest kan være foreskrevet for IUGR å forbedre sirkulasjonen til fosteret.

placenta Komplikasjoner

Placenta previa, morkake accreta og morkakeløsning er tilstander hvor morkaken dannes feil, er på feil sted i livmoren eller ikke fungerer ordentlig. Disse problemene kan frata barnet av oksygen og næringsstoffer, føre til farlig blødning og føre til for tidlig fødsel.

premature Arbeiderpartiet

Bedrest kan anbefales for kvinner med risiko for prematur arbeidskraft. History of tidlig fødsel, bærer flere babyer, uforklarlig vaginal blødning, unormalt lav eller høy mødre vekt og bruk av narkotika, alkohol og sigaretter er alle vurdert risikofaktorer for tidlig fødsel. Men ikke alle kvinner med disse risikofaktorene bør bli satt på bedrest; en lege foreskriver hvile på et sak-til-sak basis.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com