Hvordan telle kalorier hjelpe med vekttap?

April 1

Hvordan telle kalorier hjelpe med vekttap?

Kalorier teller

Om 25 år siden var det en populær teori stridende kalorier teller ikke. I dag er det bare en myte som Kosten skjønner det er bare ikke sant. Selv om de ikke er konkrete, kalorier eksisterer og er koblet til alt vi spiser og gjør. Fordi kalorier teller, Kosten må være klar over hva de spiser, vet hvor mange kalorier for å gå ned i vekt og hvordan du kan telle dem.

Hva er en kalori?

Per definisjon er et kalori en enhet for å måle varme; Men det er stort sett ansett som ved beregning av mat energi. Både mat og vann er målt i kalorier. Når du tar i mer kalorier enn nødvendig, slår de til fett og du får vekt. Motsatt, mister du vekt når du inntar færre kalorier enn det som er nødvendig for å opprettholde vekten din. Det er derfor det er viktig å telle kalorier hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Kalorier og vekttap

De fleste dieters ønsker å vite hvor mange kalorier de kan konsumere for å gå ned i vekt. Et pund av fett tilsvarer 3500 kalorier. Å miste et pund i uken, må du brenne 500 flere kalorier (eller spiser 500 færre kalorier) enn antallet som trengs for å opprettholde vekten din. Dette tallet er beregnet ved å dividere sju (antall dager i uken) i 3500 (kalorier i ett pund av fett.). Å miste to pounds en uke, må du trekke 1000 kalorier fra din vanlige kaloriinntaket.

Som for hvor mange kalorier du trenger, avhenger dette av hvor mye du veier og andre faktorer som alder, helse og metabolisme. Alle er forskjellige når det kommer til kalori grenser som trengs for vekttap. Jo mer vekt du har å tape, jo større kaloriinntaket fordi du trenger mer drivstoff til å kjøre kroppen din. Diet programmer og online kalkulatorer for menn og kvinner (se Ressurser) kan bidra til å fastslå den eksakte kalorier som trengs til å miste vekt trygt.

Telle kalorier heller enn Estimate

Folk slitne av å telle kalorier klage, spør hvorfor de trenger å telle dem. Er det ikke nok å bare vite når man skal slutte å spise? Kanskje dette fungerer for noen slankere, men for andre er det ikke. Fordi øyet kan bedra, er det best å skrive ned kalorier du forbruker. Det er heller ikke lurt å stole på magen så ofte overeaters fortsette å spise når de er fulle.

For eksempel, tilbyr Weight Watchers programmet to alternativer: Core Plan (der du ikke telle kalorier) og Flex Plan (som teller poeng, basert på kalorier, fett og fiber innhold for å gi poeng). Mange vitner om at de må gjøre noen telling for å lykkes. Riktignok er det noen Kosten som kan komme unna med det, men for ekte mat narkomane, er det best å ta opp kalorier.

Finn en enkel måte å telle kalorier

Gjør det enkelt. Snarere enn å telle antall kalorier, bruker et poengsystem, slik som den som brukes av en topp vekttap programmet, hvor 50 kalorier er rundt ett punkt, sammen med factoring i fett og fiber gram. Flere fiber gram senker poeng, mens ytterligere fett gram øker dem. Avhengig av vekten din, er du tildelt så mange poeng å "bruke" hver dag. For eksempel, en som veier 150 til 175 lbs. har 22 poeng (ca 1100 kalorier) å bruke daglig. Dette innebærer å lese etiketter der du ikke bare oppmerksom på kalorier, men også fett og fiber gram.

Burning kalorier gjennom trening

Trening forbrenner også kalorier, hjelpe til med vekttap. Hvor mange kalorier brent avhenger av faktorer som din vekt og intensitet av en øvelse. Jo høyere intensitetsnivå, jo flere kalorier forbrent fordi du er tvunget til å jobbe hardere. Med de ekstra kalorier forbrent, er du i stand til å spise mer hvis du ikke prøver å miste mye vekt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com