Hva du skal ha under Pads for Fotball

September 23
Hva du skal ha under Pads for Fotball

Fotball skulderputer er laget av skum-aktig materiale som hviler mot kroppen. Mens noen nyere skulderputer bruke materialer som bidrar til å spre varmen, er det likevel viktig å ha et lag med klær under skulderputer for å sørge for at utfyllingen ikke felle for mye varme mot kroppen. Også, iført et lag under skulderputer kan bidra til å holde putene sklir rundt når du begynner svetter.

T-skjorter

Dette er kanskje den mest populære av plaggene til å ha under skulderputer. De fleste mennesker har en overflod av T-skjorter, så det er lett å finne noen å bruke. Lett bomull T-skjorter er det beste alternativet slik at du ikke risikerer overoppheting i varmt vær. Mange fotballspillere kutte ermene av av T-skjorter for ekstra ventilasjon.

kompresjons~~POS=TRUNC skjorter

Også kalt ytelses skjorter, komprimering skjorter samsvar tett til formen på kroppen og kommer i lang ermet eller kortermede stiler. De er ofte laget av nylon, lycra eller polyester, eller en kombinasjon av disse materialene. Disse materialene er stor for wicking bort fuktighet fra kroppen, noe som kan bidra til å holde kjernen fra overoppheting. En overopphetet kjerne kan føre til tretthet, nedsatt ytelse og farlige varme-relaterte sykdommer. Under Armour, for eksempel, bruker en patentert HeatGear materiale som bruker en spesiell mikrofiberblanding for å holde kjerne tørr. Under Armour bruker også ColdGear materiale som fanger varmen under skjorte, men også fortsetter å transportere bort svette. Andre selskaper som tilbyr komprimering skjorter, samt varme og kalde været komprimering skjorter, er Easton, Evoshield, McDavid, Rawlings og Nike.

Noen ytelses skjorter, som grippy skjorter produsert av selskapet Under Armour, bruker patentert ArmourGrip materialet på skjorten som hjelper hold skulderputer på plass.

polstret skjorter

Dette er skjorter som tilbyr ekstra polstring for ekstra beskyttelse. Under Armour, for eksempel, selger Trøyer som tilbyr polstring rundt sternum, rib-området, armhulen og skuldre. Disse skjortene er laget av samme HeatGear materiale som sine komprimering og ytelse skjorter er laget av. Andre selskaper som tilbyr polstret Trøyer inkluderer Champro, Nike, Schutt og McDavid.

forholdsregler

Fotball er ansett som et fall sport, men praksis ofte begynne i august, en av de varmeste månedene av året. Det er derfor viktig å ta forholdsregler for å hindre mulig varme-relaterte sykdommer. Begrens klær til et enkelt lag, og holde det laget lette. Dette er spesielt viktig for fotballspillere går gjennom to-en-dagers praksis i varme og fuktighet av sommeren. Uansett hva du velger å ha under skulderputer, sørg for at det er vær-hensiktsmessig, som betyr at du bør unngå iført tunge klær eller lange ermer i varmt vær. Spillere oppfordres også til å endre svettevåte klær når det er mulig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com