Slik arbeider Indre & amp; Ytre Biceps med manualer

December 29
Slik arbeider Indre & amp; Ytre Biceps med manualer

Bygge pent avrundede biceps langs hele lengden og bredden på overarmene gjøres best ved hjelp av manualer. Manualer gjøre deg i stand til å bevege seg gjennom et mer variert utvalg av bevegelse til å jobbe de indre og ytre divisjoner av biceps brachii muskelen. Den indre buk er ofte referert til som den korte hodet mens den ytre buk kalles lange hodet. Roterende armen bein utover sterkere engasjerer den indre biceps mens du vrir armen benet innover fokuserer på det ytre bicepsen under enhver dumbbell curling trening.

Diagonal Curls

Trinn 1

Hold en moderat tung manual i høyre hånd. Stå med føttene bredere enn skuldrene og knærne litt bøyd.

trinn 2

Tuck høyre albue mot høyre side av ribbeina og hoftene, holde overarmen mot din brystkasse.

trinn 3

Utfør diagonale krøller ved først å utvide albuene så armen er nesten rett og ut mot høyre side av kroppen; vinkelen på albuene bør være ca 135 grader. Samtidig bøy albuen til å krølle dumbbell mot deg når du roterer armen innover for en biceps curl, med fokus på de indre biceps; dumbbell bør være nær sentrum av brystet på slutten av curl.

Trinn 4

Rett albuen igjen sakte, roterende arm ben ut igjen mot din høyre side. Gjenta øvelsen for ett sett med seks til 12 reps, deretter bytte armer.

konsentrasjon Curls

Trinn 1

Ta en moderat tung dumbbell deretter sitte på slutten av en flat benk. Skill lårene slik at du har nok plass til å krølle en dumbbell mellom bena.

trinn 2

Hold dumbbell i høyre hånd, lener seg fremover fra hoftene mens du holder stammen rett. Sett din venstre hånd på venstre lår for å støtte din kroppsvekt, plasserer høyre albue på innsiden av høyre lår, i nærheten av kneet.

trinn 3

Rett høyre arm og rotere håndflaten for å vende bort fra deg. Samtidig rotere håndflaten oppover for å møte deg når du kontraherer bicep musklene til å trekke dumbbell mot haken, med fokus på ytre bicepsen.

Trinn 4

Roter håndflatene til ansikt nedover som du sakte lavere dumbbell, utretting armen. Gjenta for ett sett med seks til 12 repetisjoner, deretter skifte side.

Tips

  • Varier vekten av manualer du bruker, slik at du kan fullføre fire til seks sett med fem til 15 repetisjoner for å tone, bygge og styrke dine biceps.

Du trenger

  • Manualer av varierende vekt

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com