Hvordan finne de ernæringsmessige verdier for hjemmelaget oppskrifter

June 19

Hvordan finne de ernæringsmessige verdier for hjemmelaget oppskrifter


Du trenger ikke å spise bare prepackaged matvarer når kosten bare fordi de kommer med de ernæringsmessige verdier er trykt på boksene. Ved hjelp av noen beregninger og næringsverdi diagrammer gitt av US Department of Agriculture (USDA), kan du bestemme ernæringsmessige verdier for noen av dine hjemmelagde oppskrifter. Du kan finne ut hvor mye vitamin C er i bestemors eplepai eller mengden av protein i onkel Bobs ribbe.

Bruksanvisning

1 Skriv inn navnet på din ingrediens i online, interaktiv USDA National Nutrient Database for Standard Reference (www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search) for å bestemme ernæringsmessig verdi for hvor mye hver av ingrediensene i oppskriften . Skriv inn den totale mengden av hver ingrediens brukt i oppskriften. Skrive mengdene av næringsstoffer du ønsker å konsentrere seg på siden av ingrediens i oppskriften.

2 Legg opp summene for hvert næringsstoff i ingrediensene i oppskriften. For eksempel, legger mengder vitamin C for ingrediensene separat fra antall kalorier i hver ingrediens for å bestemme den totale vitamin C i hele oppskriften.

3 dele den totale mengde av hvert næringsstoff med antall porsjoner som produseres i oppskriften. For eksempel vil en oppskrift med totalt 800 kalorier som gjør seks porsjoner har 150 kalorier per porsjon.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com