Hvordan bli kvitt akne ved å sove

February 6

Hvordan bli kvitt akne ved å sove


Kutte mengde søvn du får kan føre til mange negative effekter på helse og velvære. Ifølge natural-acne-solution.com, kan ikke få nok kvalitet søvn forverre akne ved å øke betennelse i huden. Det kan føre til stress, med tilhørende øket talgproduksjon, og det kan føre til insulinresistens, noe som svekker kroppens evne til å bruke glukose. Det har også negative effekter på immunsystemet, rende ditt offer hud til akne-forårsaker bakterier.

Bruksanvisning

1 Vask ansiktet før du trekker deg sovner. Rens ansiktet med en vannløselig rengjøringsmiddel og varmt vann, og pass på å skylle godt. Ved hjelp av bomull runder for å bruke rensemiddel på ansiktet ditt vil gjøre for en veldig mild og grundig rensing for å fjerne skitt, olje og døde hudceller som kan blokkere porene i løpet av natten. Tørk med et rent håndkle.

2 Bruk dine nattlig hud behandling. Ved hjelp av noen behandlinger om natten vil øke sine fordeler. Ifølge futurederm.wordpress.com, salisylsyre, glykolsyre og Retin-A øker frekvensen av celle omsetning. Disse forbindelsene forbedre den helbredende effekten av søvn på huden din, men kan være irriterende og kan forårsake Søn følsomhet, noe som gjør dem ideelle for bruk på natten.

3 Gjør en avslappende aktivitet for å slappe av før du sovner. Nippe litt urtete, som kamille for sine avslappende egenskaper eller burdock rot for sine hud rensende egenskaper.

4 Få god søvnkvalitet i ca 8 timer. Å få nok søvn er det beste middel for helbredelse naturlig. Det er i denne perioden at kroppen vil fylle seg selv, bli kvitt dårlige celler og inntrengere, og vil få nye friske celler. Søvnkvalitet er døren som vil lede deg til mindre betennelsesprosesser, hormonbalansen og mindre stress, som i stor grad forbedre tilstanden til huden din.

5 Hold seng med friskt sengetøy. Endre laken og putevar annenhver dag. Snu arket eller teppe og putetrekk, slik at du bruker hver side bare én gang før vask. Dette vil bidra til å unngå clogging porene med døde hudceller og sebum absorberes av stoffet, bidrar til å holde huden din klar.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com