Diabetic liste over matvarer & amp; carb telling

January 18
Diabetic liste over matvarer & amp; carb telling

Enkeltpersoner som prøver å gå ned i vekt er ikke de eneste som drar nytte av lav-carb dieting. De med type II diabetes kan også finne kutte ned på karbohydrater bidrar til å kontrollere sine samlede sukkerinntaket. Forskere fra Duke University fant at en lav-karbohydrat diett "forbedret glykemisk kontroll hos pasienter med type 2 diabetes, slik at diabetes medisiner ble avviklet eller redusert i de fleste deltakerne." Følgende er en liste over diabetiker-vennlig mat som også er lav på karbohydrater.

Frokost

Den åpenbare low-carb frokost elementer inkluderer egg, omeletter, bacon, pølse, skinke og ost. Men mange produsenter tilbyr nå tradisjonelt søte matvarer som yoghurt og pudding i low-carb eller sukkerfrie produkter. Se etter produkter merket low-carb, "carb-kontroll" eller "uten tilsatt sukker". Nøkkelen til å administrere type II diabetes er å kontrollere blodsukkernivået, også kjent som glykemisk kontroll. Enkelte komplekse karbohydrater, men høy i total karbohydrater, tar lengre tid å bryte ned til enkle sukkerarter, og derfor å opprettholde normale blodsukkernivået. Disse "lav glykemisk" karbohydrater inkluderer usøtet havregryn, fullkornsbrød og hele korn korn.

Lunsj

Protein elementer som grillet kylling, fisk, egg, kjøttdeig, cottage cheese og andre oster er naturlig lav i karbohydrater. Disse matvarer er grunnlaget for de fleste lav carb dietter. Dette betyr ikke at du ikke kan fortsatt nyte noen av dine favoritt mat. Prøv en åpen front eller "bunless" hamburger eller sandwich å kutte ned på karbohydrater. Hvis det å ha brød med lunsj, sørg for at det er hele korn, og ikke inneholder søtstoffer som høy-fruktose mais sirup. Salater er en flott måte å få en sunn porsjon grønnsaker, og kan fylles med proteinrik mat som hardkokte egg, kylling, skinke, kalkun, nøtter og frø. Unngå bandasjer med mye karbohydrater eller sukker. Ranch og blåmuggost er eksempler på low-carb dressinger.

Middag

Når folk flest tenker på en low-carb diett, bilde de en fin stor saftig biff. Dette er en typisk middag for de som teller karbohydrater. Stekt fisk, bakt kylling, kalkun, skinke og enda en kjøttfull chili er gode low-carb måltider. Husk å ta med rikelig med vitamin rik grønnsaker som brokkoli, blomkål, spinat, squash, agurk, paprika og tomater. Prøv stir-stekt kylling og brokkoli, eller pepper biff, med en liten del av brun ris. Begrens stivelsesholdige grønnsaker som poteter, yams og harde saft, som er høy i karbohydrater. Dessert kan gi den mest utfordring når kutte karbohydrater, men det er low-carb alternativer. Cheesecakes kan gjøres med sukker erstatter som Splenda, eller naturlige søtstoffer som stevia.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com