Hva er Push-Ups godt for?

January 25
Hva er Push-Ups godt for?

Oversikt

Push-ups kan gjøres hvor som helst, med lite rom og ingen spesialutstyr, og de kan endres for alle nivåer av fitness - fra nybegynnere til avanserte utøvere. Innlemming push-ups i din fitness rutine vil tone og styrke overkroppen og hjelpe deg å nå dine treningsmål.

Styrke brystet

Brystmuskulaturen, i brystet, funksjon for å trekke armene fremover, slik at de er tungt målrettet i push-ups. Komme inn i en planke posisjon, med vekten støttes av hendene og tærne. For en vanlig push-up, bør hendene være litt utenfor skuldrene som du holder overkroppen i tråd med dine ben og magemusklene engasjert. Senk deg ned på gulvet, og skyv tilbake til utgangsposisjonen. For å målrette brystet mer, bevege hendene lenger utenfor, som strekker seg to ganger bredden på skuldrene. Med hendene plassert bredt, brystet muskler gi det meste av kraften som du skyver deg tilbake til startposisjon.

Tone triceps

Din triceps muskelen går langs baksiden av overarmene og funksjoner for å rette armene på albuene. Når du gjør push-ups, kan du målrette triceps ved å holde hendene tett inntil kroppen. Plasser hendene mer på innsiden, noen få inches mindre enn skulder avstand fra hverandre, og holde albuene på sidene. For en ekstra utfordring, kan du prøve å pulsere på bunnen av hver push-up, bevege kroppen 2 inches opp og ned et par ganger, med kroppen din nær gulvet og albuene på sidene, før du skyver opp til start stilling.

Styrk din kjernevirksomhet

Alle push-ups styrker magemusklene og ryggmusklene, som holder overkroppen stabil når du beveger deg. Mens du gjør push-ups, holde navlen trukket inn mot ryggraden for å engasjere Mage og støtte ryggen din. For ytterligere å tone din abs og målrette obliques under push-ups, ta med høyre kne til siden av kroppen din og prøve å ta din høyre albue, og deretter gjenta på venstre side.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com