Hva er farene ved Gurkemeie?

December 14

Hva er farene ved Gurkemeie?


Gurkemeie er en medisinsk urt som har kosmetiske og helsemessige fordeler. Det er svært usannsynlig at ekstern applikasjon av gurkemeie vil utgjøre noen fare. Men hvis konsumert i store mengder, kan gurkemeie ha en betydelig negativ innvirkning. Kjenne mulige bivirkninger av gurkemeie er viktig hvis du bruker den regelmessig mens matlaging.

gastric Problemer

Forbruket av gurkemeie i overkant kan føre til mageproblemer. Det kan føre til diaré og også forstoppelse. Leger foreskrive gurkemeie kosttilskudd til sine pasienter for akne, inflammatoriske problemer og også senke blodsukkernivået. Hvis kosttilskudd er tatt overdrevet, det er sjansene for gallegang blokkering, gallestein, magesår og nyrestein problemer. Hvis du har hatt en historie med disse problemene, informere legen din så gurkemeie kan forverre situasjonen.

Effekt på Immunitet

Hvis du har et problem med immunforsvaret og kroppen din er sårbar for sykdommer og plager, er det viktig at du holde seg borte fra enhver form for gurkemeie. Gurkemeie har en tendens til å svekke immunsystemet, uansett om det er tatt i en form av en pille eller et pulver. Gravide kvinner bør ikke innta høye doser av gurkemeie og folk går inn for kirurgi bør unngå gurkemeie i minst to uker.

Kvalme og migrene

Gurkemeie doser større enn de medisinsk foreskrevet kan skape kvalme og migrene problemer. Det er ingen standard doseringsnivå for gurkemeie som det ikke er ansett som et viktig næringsstoff. Imidlertid gurkemeie eller curcumin skal konsumeres i området fra 400 til 600 mg daglig.

Skin Allergi

Gurkemeie har blitt brukt av mange mennesker for kosmetiske formål. Den antibakterielle kvaliteten på gurkemeie hjelper kurere hudproblemer som akne, kviser, arr, kutt og sår. Men det er noen mennesker som er allergiske mot gurkemeie hvis brukes eksternt. For disse menneskene, ekstern applikasjon av gurkemeie forårsaker hudproblemer eller forverrer den allerede eksisterende problem. Irritasjon, svie og rødhet i huden er alle symptomer på allergi mot eksterne gurkemeie søknad.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com