Psoas & amp; ball Øvelser

July 8
Psoas & amp; ball Øvelser

Oversikt

Iliopsoas kobles på bunnen av ryggraden fra den siste vertebrae av thorax partiet til den femte lumbale ryggvirvler og ned til lårbenet. Psoas aktiverer å bøye hoftene og arbeide med Mage å flytte beina og stabilisere bekkenet under viktige oppgaver. Ab øvelser på en stabilitet ball vil styrke psoas.

Single-Leg Knee Rolls

De enkelt-ben kne ruller arbeider psoas muskelen på hver side av kroppen individuelt. Ligg med ansiktet ned med en øvelse ball under leggen eller føtter. Plasser hendene under skuldrene, og deretter presse kroppen opp slik at hele kroppen er i en rett linje. Bøy høyre kne til 90 grader for å få det ut av veien. Deretter ruller øvelsen ball med venstre fot mot magen. Løft hoftene litt, men holde ryggraden rett. Rull ballen tilbake ved å rette venstre ben bak deg. Komplett så mange reps som du kan på venstre side før du bytter til høyre ben.

gjedde

Gjedda er en utfordrende øvelse for psoas på grunn av graden av hoftefleksjon. Hip flexors må heve hoftene mot tyngdekraften til nesten grensen for deres bevegelsesområdet mens bena er rette. Ballen vil vingle siden bare føttene hvile på ballen. Anta planke posisjon til å begynne. Fra planke, løfter den ene foten oppå ballen på en gang. Skyv føttene inn ballen og trekk det mot deg. Løft baken mot taket før beina er vinkelrett med gulvet. Gå tilbake til start ved sakte å rulle ballen tilbake med føttene. Gjenta til du er trøtt.

omvendt Crunch

Den reverse crunch med en øvelse ball har du bøye hoftene med psoas og hip flexors mens du holder på en øvelse ball for økt vekt. Holder på ballen holder knærne kollapser innover og engasjerer kjernemuskulaturen som du klemmer godt, slik at ballen ikke slipp. Sett deg ned med hendene på gulvet bak deg for balanse å gjøre reverse crunch med treningsball. Klem en ball mellom kalver og slå føttene i litt for å bedre forstå ballen. Begynn med føttene ca 12 inches fra bakken og knærne bøyd litt. Deretter bøy knærne og bøye hoftene til å flytte ballen mot brystet. Returner bena til startposisjon for å fullføre en omvendt crunch med treningsball. Ikke la korsryggen runde.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com