Må du ha en flat mage til å bære en bikini?

April 16
Må du ha en flat mage til å bære en bikini?

Bikinier er ikke bare for damer med ultra slanke kropper. En bikini kan se stilig og utfyllende på enhver kvinne; nøkkelen er å finne den beste badedrakt for din kroppstype. Hvis du har litt av en mage, det er drakter som er godt egnet til figuren din, som vil forlate deg ser ut som en vakker strand babe.

Høyre Waistband

Myke linning som skjærer tvers over magen fungerer godt for damene litt av en mage med. En øses snitt bandet streker magen mens en rett-på tvers av kutt bidrar til å gjøre magen ser flatere. Prøv en bunn med en rullet linning - rull den ned eller dra den opp til å diktere din ideelle mengden dekning.

Prøv en Tankini

Hvis du ikke er komfortabel å utsette det meste av magen, prøv en tankini. En tankini er fortsatt en to stykke badedrakt, men den bytter den tradisjonelle BH-stil toppen for en tank top. Dette etterlater et sexy snev av huden vises på nedre mage uten å blottlegge alt, gjør en tankini en stor middle-of-the-road utvalget. Tankinis med nivåer, drapering eller ruching alle bidra til å minimere midtre delen.

High Rise

Gå retro i en bikini med en høy stige bunnen. Disse bikiniene kommer med en tradisjonell BH topp sammen med en høy stige bunnen. Som tankinis, vil du ha en snev av huden vises på magen, men flis vil være rett under bysten og over navlen. Dette trendy stil kommer i en rekke farger og trykk, og gir deg en rekke alternativer å velge mellom.

mer hjelp

Hvis du ønsker en ekstra slankende løft, prøv en høy stige bunnen med body-shaping teknologi bygget i. Disse bottoms vil trekke inn og slank din midsection, slik det glatt og jevn. Legg din favoritt bikini toppen, og du er klar til å rocke stranden med selvtillit. Ta titt selv videre og prøve farge blokkering - en mørkere skygge på bunnen sammen med en lysere nyanse opp toppen gjør magen ser slankere og trekker øynene oppover.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com