Fordelene av Soft Liners

February 8

Fordelene av Soft Liners


Myke liners er en moderne teknologi som brukes av folk som bruker gebiss. En myk foring er en strimmel av mykt materiale som er festet til en tannprotese og tjener som en pute mellom plast av protesen og tannkjøttet. Ved hjelp av en myk liner har flere fordeler det kan gi protese wearers, alt fra økt komfort til evnen til å utføre dag-til-dag aktiviteter lettere.

Lettelse og komfort

Som myke proteser gi en myk pute, kan de i betydelig grad redusere mengden stress som plasseres på tannkjøttet ved proteser. Puten gir dem mulighet til å redusere virkningen av proteser, som lå direkte på tannkjøttet eller et metall som passer i munnen. Ved å legge til en myk foring, kan mengden av lettelse og komforten økes.

chewing

En av de vanskeligste aspektene ved hjelp proteser tygger maten, som musklene i ansiktet må læres opp til å holde proteser sikkert. Myke liners tillate mat tygge å være lettere på grunn av komfort de gir til tannkjøttet mot den tøffe plast av proteser. Når bite i en vanskelig eple eller tygge kjøtt, myke liners gjøre prosessen mer følsom på tannkjøttet, oppmuntre sterkere og mer effektiv tygge.

ekstra beskyttelse

Fordi myke liners vikle seg rundt tannkjøttet, de gir mer beskyttelse. For folk som har benete eller sensitive tannkjøtt, hjelper det avlaste stress at tannkjøttet erfaring fra konsekvent slitasje av proteser. Det hjelper også flate --- hvis ikke trukket seg tilbake --- tannkjøtt linjer for å bli mer beskyttet, noe som øker den langsiktige helsen til tannkjøttet.

Sikkerhet

Med oppfinnelsen av bedre materialer, har myk liner effektiviteten forbedret gjennom årene. Brukt og utviklet for mer enn 20 år, har myke liners konsekvent blitt gjort sikrere. Suksessen og utbredt bruk av liners i nesten to tiår viser at produktet har vist seg over tid.

Vedlikehold

Myke liners har også fordelen av å være lett å vedlikeholde. De kan renses med den samme teknikk som brukes for proteser. Ta kontakt med din tannlege om rengjøring myke liners før du bruker dem med proteser. Akkurat som for proteser, vil regelmessige besøk til tannlegen også være behov for myke liners, som de kan deformere og miste formen over tid.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com