Hvorfor bruke Staples stedet for Masker på en Wound?

February 21

Hvorfor bruke Staples stedet for Masker på en Wound?


Masker, også kalt sting, er de tradisjonelle midler for lukking sår, men leger i økende grad bruker stifter i stedet. Agraff er plassert med en stifteenheten inn sårkantene. Staples har visse fordeler fremfor masker.

plassering

Hvis du vil bruke stifter, en lege eller assistent justerer sårkantene og holder dem sammen med pinsett eller fingre. Han eller annen utøver holder deretter stifteenheten mot såret og presser avtrekkeren på enheten, plassere stifter inn i huden.

Hastighet

Staples er raskere å plassere enn masker, redusere sjansen for infeksjon. Leger også foretrekker dem for store sår som krever lang tid å sy.

mindre Penetration

Stifting innebærer også minimal hud penetrasjon i forhold til masker, er mindre sannsynlig med stifter en annen grunn infeksjon.

Materiale

Staples er laget av rustfritt stål, som er mindre sannsynlighet for å forårsake negative hudreaksjoner enn suturering materialer.

Nytte av Stikning

Den primære fordelen med masker er at de har en tendens til å føre til mindre arrdannelse. Leger er mer tilbøyelig til å bruke dem i ansiktet og andre områder hvor arrdannelse ville være et betydelig problem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com