Hvordan øke din utholdenhet Daily

August 28

Hvordan øke din utholdenhet Daily


Er du alltid føler deg sliten og mangler energi til å gjøre mye? Noen ganger er det ikke bare mangel-på søvn som ikke gir deg den energien du trenger. Det er viktig at vi opprettholder å være på vakt, og har en skikkelig energi diett for å komme oss gjennom dagen.

Bruksanvisning

1 Sørg for at du sover skikkelig. Faktisk ikke over søvn, som kan gjøre deg sliten også. Dine sovende timer bør være 8-9 timer, for å få riktig utholdenhet og energi til å komme deg gjennom dagen. Gå til sengs på konsistente timer.

2 Få nok væske i deg, spesielt vann. Vann gir deg varig energi og absorberer næringsstoffer. Drikk 8-10 glass kaldt vann daglig.

3 Drikk kaffe om morgenen. Ikke stol strengt på koffein, though. Koffein vil gi deg en rask løsning, men det vil ikke vare daglig, med mindre du bare stadig drikke koffein hele dagen, som ikke er veldig sunt og fører til søvnproblemer. Red Bull er ikke dårlig, også. Jeg antar at dette er en måte å starte morgenen av, men ikke drikker kaffe hele dagen.

4 Begynn å trene. Tro det eller ei, det gir deg mer energi. Det er greit å være aktiv. Working ut krever energi.

5 Ta pauser. Ikke arbeid nonstop og over gjør det. Ha tid å slappe av og nyte deg selv i dag. Ta deg tid til å tømme tankene. Stress kan føre til mangel-energi.

6 Begynne å spise bedre og ta vitaminer for energi. Du kan finne mye vitaminer som øker din utholdenhet, som vitamin B, B3-niacin, folsyre. Begynne å spise mer frukt og grønnsaker i tillegg. Unngå å drikke mye alkohol. Finn noen energibarer, det ser ut til å hjelpe så godt.

7 Spis frokost om morgenen. Frokost er dagens viktigste måltid, og gir deg den energien du trenger for å starte dagen av til høyre. Går en hel dag på tom mage er slitsomt. Spis en sunn frokost om morgenen.

8 Ta Virgin Coconut Oil. Jeg er å finne ut så mange fordeler fra Virgin Coconut Oil, er dette nyttig som en energi diett. Dette faktisk gir deg mye mer energi og ernæring. Totalt sett veldig sunt for din diett. Sjekk mer artikkel av meg, for å finne ut mer om Virgin Kokosolje.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com