Hvordan du bytter fra en HMO en PPO

September 25

Hvordan du bytter fra en HMO en PPO


En HMO eller helse vedlikehold organisasjon, er en forsikring plan som krever at du erklære en fastlege som du vil se alle eventuelle plager. Den primære du velger vil bestemme hva slags spesialist du ser etter henvisning for behandling utenfor kontoret hans. Med en PPO, eller foretrukket leverandør organisasjon, er du fri til å planlegge avtaler med spesialister. Noen pasienter vil heller gå direkte til den nødvendige spesialist og føler at det er bortkastet tid å se en fastlege for henvisning.

Bruksanvisning

1 Kontakt din forsikring agent eller se bedriftens menneskelige ressurser representant for å diskutere din helseforsikring dekning. Spør om den neste tilgjengelige måleperioden og finne ut om du må vente til da for å endre helseforsikring dekning fra HMO til en PPO.

2 Velg den aktuelle PPO plan som passer dine behov og passer ditt budsjett. Enkelte leverandører bare gjøre en plan tilgjengelig, men andre tilbyr dekning på ulike nivåer til forskjellige priser. Fyll ut alle papirene er nødvendig for å bekrefte den valgte politikken.

3 Meld deg på et nytt foretrukket leverandør dekning plan så snart du er kvalifisert til å endre helseforsikring politikk. Betale den økte kostnaden av premie for politikken. En PPO vanligvis koster mer enn en HMO uavhengig av dekning nivåer utvalgte.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com