Hvordan å sammenligne elektriske tannbørster

December 30

Hvordan å sammenligne elektriske tannbørster


Tannbørster kommer i mange varianter og stiler. Elektriske tannbørster blir stadig mer populært, fordi de beveger seg ved å trykke på en knapp og gjør mye av jobben for deg. Tannleger anbefaler ofte elektriske tannbørster fordi de er enklere å bruke enn vanlige tannbørster og hjelpe pasienter til å børste mer effektivt. Med så mange elektriske tannbørster å velge mellom, er det viktig å sammenligne de ulike typene før du kjøper.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for en prisklasse. Elektriske tannbørster kommer i alle forskjellige priser, fra $ 20 til over $ 100. Finne ut hvor mye du er villig til å bruke og se på børstene i serien. Hvor mye du bruker bestemmer hvor mange bjeller og fløyter du får på tannbørsten din.

2 Velg en pensel som passer størrelsen på munnen. Børstehoder kommer i alle former og størrelser, så hvis du har en liten munn, se etter hoder som er den minste på markedet. Velg din favoritt form, også - selv bestemme om du vil ha en sirkulær pensel, en eggformet en eller en med en rektangulær hode. Dette vil innskrenke dine valg.

3 Finn ut om du vil børsten å bare spinne, eller flytte fra side til side og puls, også. Børster som spinner rundt er vanligvis billigere enn andre som har forskjellige bevegelser å velge mellom. Hvis du ønsker mer enn bare å spinne, se etter den elektriske tannbørster som har bevegelses alternativer, som side-til-side og pulsering.

4 Finne ut om du vil ha en tannbørste med et tidsur. Dette er spesielt nyttig hvis du har problemer med å pusse for riktig mengde tid. Du kan finne en elektrisk tannbørste som piper på to-minutter, og det er også børster som pip etter 30 sekunder, minner deg på å flytte til et annet område av munnen din.

5 Betrakt en high-tech, datastyrt tannbørste. Hvis du liker alle dine elektronikk for å være den beste, inkludert din tannbørste, se etter en elektrisk tannbørste med en databrikke i det. Disse børster informere deg når børstehodet og batteri må byttes, og gi deg en heads-up når du er ferdig med dine 2 minutter av børsting. Disse børster vanligvis kjører rundt $ 120.

Hint

  • Et billigere alternativ til den elektriske tannbørste er den batteridrevne variasjon. Det fungerer som en lommelykt med batterier er stukket inn i børsten, i stedet for å komme med et oppladbart base som automatisk gir tannbørsten en kostnad.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com