Typer av bakterier som finnes på tannbørster

November 26

Typer av bakterier som finnes på tannbørster


Forskere har funnet mer enn 10 millioner bakterier som lever på en enkelt tannbørste. Det er så mange som du vil finne på en toalettbørste. Toalett bakterier og tannbørster har direkte kontakt på grunn av fordampet toalettet vannet som er i luften på badet. Oddsen for forurensning er høyere hvis badet er dårlig ventilert. Tannbørster vanligvis blitt forurenset i så lite som en uke til en måned etter første gangs bruk, og inneholder flere farlige bakterier.

influensa Virus

Influensavirus, ofte på tannbørstene, er en sykdom forårsaket av RNA-virus (virus som har ribonukleinsyre som sitt genetiske materiale) som infiserer luftveiene. Influensa symptomer inkluderer feber, hoste, hodepine og tretthet. Noen mennesker utvikler sår hals, oppkast og diaré. Ifølge Medicine Net, kan influensa føre til mer alvorlig sykdom og død.

Herpes Simplex jeg

Herpes simplex virus I (HSVI) forårsaker infeksjon som kan påvirke munn, ansikt og hud. Mange kan ha viruset uten symptomer, men for noen, blemmer (kalt forkjølelsessår eller munnherpes) vises i nærheten av området der viruset kom inn i kroppen. I tilfelle av en tannbørste, betyr dette i og rundt munnen. Herpes infeksjoner tendens til å gjenta seg så ofte som en gang i måneden.

Streptokokker bakterier

Streptokokkinfeksjoner varierer fra mild forårsaker en sår hals, til dødelig, forårsaker nekrotiserende fasciitt (den "kjøtt å spise 'sykdom). Ifølge Medicine Net, det er mer enn tjue typer streptokokker bakterier, men gruppe A, som påvirker huden og hals, er den typen som vanligvis finnes på tannbørsten din. Denne type forårsaker strep hals og mindre hud infeksjoner som impetigo. Type A kan føre til mer alvorlige problemer hvis den går videre inn i kroppen, for eksempel i blodet, og kan føre til hjernehinnebetennelse eller lungebetennelse.

stafylokokker Bakterier

Stafylokokker bakterier forårsaker abscesser, byller, og hudinfeksjoner. De fleste stafylokokker bakterier er resistente mot antibiotika, som gjør dem vanskelige å behandle hvis de blir alvorlig.

E coli

E. coli (Escherichia coli) er en bakterie som vanligvis finnes i tarmen. Det er ikke skadelig når inne i tarmen og tykktarmen, men en gang utenfor, kan E. coli-bakterier spre sykdom. E. coli kan spres fra person til person via ekskrementer, og dette er hvordan det ender opp på tannbørsten din. Symptomer på E. coli-smitte inkluderer blodig diaré og sterke magesmerter og ømhet uten feber.

Candida albicans

Candida albicans er en gjær som lever i munnen, svelg, tarm og urogenitalsystem (organ system av reproduktive og urinveier) og regnes for å være en normal del av organismene i vår lavere fordøyelseskanalen. Et sunt immunforsvar holder veksten av gjær i sjakk, og candida gir ingen symptomer. Men ifølge Pediatric Dental Health, hvis immunforsvaret er svak, en tilstand som kalles trøske kan føre til. Candida virus kan trives i et perfekt miljø tannbørsten gir. Det kan føre til mange sykdommer som er merket med en rekke symptomer. Disse kan være mild som tett nese, blemmer i munnen, sår hals eller magesmerter, eller de kan være alvorlig som tretthet, svimmelhet og humørsvingninger.

koliforme bakterier

Koliforme bakterier som finnes på din tannbørste vanligvis kommer fra avføring. Tilstedeværelsen av denne bakterien kan ikke være skadelig i seg selv, men hvis fekal koliforme blir funnet, betyr det at du sannsynligvis har andre sykdomsfremkallende organismer sammen med den.

Forebygging Tannbørste Forurensning

For å hindre tannbørste forurensning, anbefaler Pediatric Dental helse at du endrer din tannbørste minst hver tredje måned. Hvis noen i ditt hjem blir syk, endre tannbørster så snart som mulig. Oppbevar tannbørster i et godt ventilert sted og aldri plassere i en lukket beholder. Desinfiser tannbørste daglig ved å plassere tannbørster over natten i en husholdning blekemiddel (1 del blekemiddel til 4 deler vann). Skyll med rent vann og la det lufttørke. Du kan også rengjøre tannbørster ved å kjøre dem gjennom oppvaskmaskin hver kveld og la det lufttørke.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com