Slik Cure Carpal Tunnel Syndrome Naturligvis

July 13

Carpal tunnel syndrom er en medisinsk tilstand som påvirker median nerve, som styrer fingerbevegelser og er beskyttet av en passasje kjent som carpal tunnel. Når trykket er satt på denne nerve av vevet rundt det, kan en person utvikle carpal tunnel og begynner å føle brenning, prikking og nummenhet i håndflatene, hender og / eller armer. Denne tilstanden oppstår for en rekke grunner, for eksempel en liten carpal tunnel, en skade på håndleddet og stress til håndleddet og hånden på jobben.

Bruksanvisning

behandlinger

1 Hvil hånden og håndleddet i to uker. Dette kan være vanskelig for personer som trenger å arbeide hver dag, men på en lignende måte som i artritt, er den beste behandling for carpal tunnel syndrom å ikke bruke de kroppsdeler som er vondt så mye som mulig. Dette betyr at personer med carpal tunnel syndrom bør unngå å gjøre aktiviteter som kan forverre smerter i håndledd og hender, inkludert bøye dem. I tillegg kan plassere is på området bidra til å redusere smerte. Hvis personen ikke er i stand til å hvile håndleddet og hånden for lengre perioder av gangen, med en skinne for å holde håndleddet rett kan hjelpe tilstanden fra forverring.

2 Endre måten arbeidet er gjort. Arbeidere som har jobber der de gjør repetitive oppgaver, for eksempel kasser, sekretærer, resepsjonister og syerske, noen ganger satt mye stress på håndleddene og hendene. Hvis de ønsker å redusere smerte av carpal tunnel syndrom, må de finne måter å gjøre jobben sin, slik at de ikke setter ekstra stress på sine håndledd og hender. For de som jobber på datamaskiner for lange perioder av gangen, kan dette innebære å endre sin holdning slik at ryggen er plassert mot baksiden av stolene sine, noe som gjør at håndleddene er rette når de skriver og setter referansemateriale i øyehøyde så de trenger ikke å bøye nakken. De som jobber med håndverktøy bør prøve å unngå aktiviteter der de må flytte hendene fra side til side, bruke verktøy som legger mer stress på muskelen mellom tommel og lillefinger og bruke tykke hansker som bidrar til å minimere press på hånd og håndledd under driften av verktøy.

3 Bygg utholdenhet i håndleddet gjennom tøyningsøvelser. Øvelser for hånd og håndledd involvere strekker hendene og fingrene utover, rette håndledd og hånd, noe som gjør en neve med begge hendene og bøye håndleddene, samtidig som en knyttneve. Disse øvelsene vil bidra til å utvikle musklene rundt median nerve og minske smertene som følger tilstanden. Det er også øvelser for underarmer, nakke og skuldre som kan bidra til å redusere stress i håndledd og hender. En øvelse for underarmene innebærer å sette hendene sammen som i en bønn stilling og heve albuene. En øvelse for nakke og skuldre innebærer å plassere høyre hånd på motsatt skulder, tipper hodet mot høyre, holde hodet fremover mens du gjør det, og deretter gjøre det samme med den andre siden av kroppen.

4 Endre kostholdet slik at det inneholder vitaminer, kosttilskudd og matvarer som bidrar til å styrke kroppen og redusere smerte forårsaket av tilstanden. Dette betyr å spise mer mat og / eller tar multivitaminer som inneholder vitamin B og C, jern, antioksidanter og omega-3 fettsyrer. Dette inkluderer hele korn, bladgrønnsaker som grønnkål og spinat, blåbær, kirsebær, tomater, squash og grønn te. Vitamin B6 er nyttig fordi det bidrar til å forhindre at musklene fra kramper og styrker kroppens nerver. Vitamin C hjelper kroppens bløtvev helbrede og forbedrer immunsystemets respons. De med carpal tunnel syndrom bør unngå matvarer som hvitt brød, pasta, rødt kjøtt, kjeks, kaker, pommes frites og kaffe, fordi disse matvarene kan føre til betennelse å forverres.

5 Gå til en akupunktør for å få hjelp for å lindre smertene. Selv om dette alternativ behandling ikke har vært påvist medisinsk, har en rekke personer funnet en reduksjon av smerte gjennom akupunktur. I løpet av denne type behandling, blir nålene stikkes gjennom syke områder i legemet for å behandle tilstander. Denne behandlingen gjør at kroppen til å frigjøre endorfiner, som er kjemiske stoffer som hjelper kroppen i å lindre smerte. Dette kan også bidra til ryggraden for å avgi signalstoffer som reduserer stress til håndleddet og hånden og øke blodstrømmen til de områdene der nålene er brukt, noe som kan bidra til å øke visse næringsstoffer i kroppen og redusere giftstoffer.

Hint

  • Folk som er i faresonen for carpal tunnel syndrom kan også ha andre tilstander som senebetennelse og bursitt. Senebetennelse er en betennelse i sener som er ansvarlig for å feste muskler til bein og bursitt i en betennelse i leddene. På en lignende måte som i carpal tunnelsyndrom, hvile og øvelser er ofte den beste behandling for disse tilstander.
  • Hvis carpal tunnel syndrom varer i seks måneder eller mer, kan folk med denne tilstanden må vurdere operasjon. Denne type operasjon vanligvis innebærer fjerning av vev rundt håndleddet for å redusere stress plassert på median nerve.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com