Hvordan bruker jeg trenger en Phonak Savia Art høreapparat?

October 26

Hvordan bruker jeg trenger en Phonak Savia Art høreapparat?


Hørselstap er en del av det å vokse eldre. Forskning fra National Institutes of Health finner halvparten av alle amerikanere over 75 år lider av en viss grad av aldersrelatert hørselstap. Dette antallet er økende etter hvert som flere yngre amerikanere bruker (og overforbruk) in-ear musikkspillere, som kan akselerere hørselstap.

Phonak er en av de ledende navnene i høreapparater. Selskapet har et sterkt rykte for å arbeide med barn som har hørselsvansker. Selskapet produsenter i dag mer enn et dusin forskjellige høreapparatmodeller, inkludert Exélia, Naida, Andeo, Savia Art, Eleva, micro-Eleva, Extra Unio og Micro.

Savia Art linje har et dusin forskjellige stiler. Funksjoner på denne modellen inkluderer NoWhistle Technology, AutoPilot og digital Surround.

Bruksanvisning

1 Sett inn batteriet i høreapparatet. Savia Art høreapparat krever størrelse 13 batterier. Åpne batterirommet ved å bruke neglen. Fjern det gamle batteriet, og erstatte den med den nye. Pass på at "positive" og "negative" tegn på batteriet opp med instruksjonene på høreapparatet. Lukk batterirommet.

2 Identifiser hvilken del av høreapparatet bør gå inn i hvilket øre. Savia Art er en bak-øret høreapparat, med en seksjon som settes inn i øregangen. Høringen stykke med den røde prikken går inn i høyre øre; stykket med den blå prikken går inn i venstre øre.

3 Sett høreapparatet inn i øret mold. Sett ørepropp inn i ørekanalen; hvis du har problemer, kan du prøve å trekke seg tilbake og opp på øret selv og slippe formen på plass.

4 Øv fjerne høreapparatet. Ta tak i øret mold og trekk. Ikke trekk fra rør eller noen annen del av høreapparatet.

5 Juster høreapparat volum. De fleste hjelpemidler kommer med forhåndsinnstilt volum nivå. Dette kan økes ved å trykke på knappen på bak-øret-komponenten opp. Volumet kan bli slått ned ved å trykke på den samme knappen inn i en nedadgående retning. En dobbel-pipelyd indikerer maksimum eller minimum lydnivå er nådd.

Hint

  • Pass på øret mold delen av høreapparat er ren før du setter den inn i øregangen.
  • Ikke vri eller kaste rørene som forbinder ørepropp med bak-øret komponent av høreapparatet.
  • Prøv ulike design for å se hvilken stil som fungerer best. Savia Art modellen har øre mold, en åpen kuppel og en lukket-dome vedlegg som går inn i øregangen. Alle tre alternativer gir hørsel støtte, men domer kreve mer nøyaktig håndtering under innsetting i øret.
  • Unngå å snu lydnivået på Savia Art høreapparat opp for høyt; gjør det kan føre til enda mer hørselstap.
  • Hvis øret mold delen av høreapparat er vanskelig å sette inn, ta kontakt med en spesialist for å få den endret størrelsen. Jamming en overdimensjonert ørepropp inn i ørekanalen kan føre til permanent strukturelle skader.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com