Hvordan vet jeg om du taper vekt uten en Scale

August 28

Ved hjelp av en skala for å spore vekttap reisen kan være frustrerende og misvisende. Din vekt svinger daglig basert på hydration nivåer, matinntak og tidspunktet på dagen veie deg selv. Flere metoder som ikke involverer bruk av en skala kan spore vekttap på en pålitelig måte. Du kan måle midjen din med en gammeldags målebånd og bruke bilder og klær for å overvåke tap av kroppsfett i løpet av din diett eller treningsprogram.

Måle fremgangen din

Trinn 1

Trekk en fleksibel målebånd tett rundt midjen din til å bestemme sin omkrets. Mål din fremgang i morgen annenhver uke.

trinn 2

Noter dato og måling i dagboken din. Gjennomgå tidligere målinger for å sikre vekttap og justere deretter.

trinn 3

Måle tykkelsen på huden folder ved å gripe en av mage hud ruller mellom fingrene og deretter knipe den mellom målepunktene. Gjør dette i morgen, en gang hver måned.

Trinn 4

Spill disse tallene og datoen målingene ble tatt i dagboken din. Reduksjoner i livvidde og hudfold målinger at du taper vekt.

Bilde Sammenligninger

Trinn 1

Ta ukentlige bilder av deg selv i en badedrakt eller formtilpasset treningsklær. Bruk samme eller svært like antrekk for hvert bilde.

trinn 2

Line opp bildene ved siden av hverandre i rekkefølge etter først til sist å sammenligne din fremgang.

trinn 3

Hvis kroppen din ikke ser ut til å endre seg i løpet av noen få uker, revaluate din diett og treningsprogram. Foreta nødvendige endringer og fortsette å spore fremgang.

Velg klær for Comfort

Trinn 1

Bruk samme størrelse på klær mens du prøver å gå ned i vekt. Klærne vil bli løst når vekttap oppstår.

trinn 2

Vent med å kjøpe nye klær til du når ditt vekttap mål. For betydelig vekttap, kjøpe nye drakter med jevne mellomrom.

trinn 3

Belønn deg selv med en ny garderobe når du har nådd din idealvekt.

advarsler

  • Ifølge "Centers for Disease Control and Prevention," miste ett til to pounds en uke er ansett som en trygg og vedlikeholdsvennlig vekttap mål. Hurtig vekttap er usunn og kan føre til medisinske problemer, så vel som fremtidig vektøkning. Oppsøk legen din for råd før du starter noen vekttap programmet.

Tips

  • Hvis du har en stor mengde vekt å miste, bør du vurdere å sette mindre milepæler underveis for å hjelpe deg å oppnå ditt endelige mål. Ideelt sett har en sertifisert personlig trener ta hudfold målinger over tid og utføre matematiske beregninger for å bestemme kroppen fett prosentpoeng. Din lokale treningsstudio eller treningssenter burde ha sertifisert personlige trenere i staben. Bli med i et vekttap støtte gruppen til å møte andre med lignende formål. Dette vil holde deg ansvarlig i hele din fremgang.

Du trenger

  • Målebånd
  • Kamera
  • klær
  • Body fett calipers
  • Tidsskrift

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com