Hvordan få en flat mage etter Cleansing

June 9
Hvordan få en flat mage etter Cleansing

Rensing kan hjelpe deg å få en flatere mage. Det vil imidlertid ikke være lett, og rensing alene vil sannsynligvis ikke føre til langsiktige vekt-tap mål. En god rens kan få kroppen tilbake til å brenne fett optimalt, for å hoppe starte din flat mage kosthold. Kombiner en rens med faste, fysisk trening og et fornuftig kosthold, og du vil være å se ned på en flat mage på kort tid.

Trinn 1

Kjøp en rens produkt som passer inn i din livsstil. Mange slike produkter er tilgjengelig hos din lokale helse forhandler. Rensing produkter er byggesett som vanligvis inneholder urter for å avgifte kroppen samt fiber for å bidra til å eliminere dem. Rensing programmer varer vanligvis fra 7 til 30 dager. Sørg for å plukke noe milde og bo nær et toalett mens du er rensing.

trinn 2

Gå på en 1- til 3-dagers faste. Ifølge "The Miracle of Fasting," faste tillater kroppen å rense seg selv fra innsiden og ut. Du trenger ikke å sulte deg selv til å få mange av fordelene ved å faste. Frukt, grønnsaker og nøtter satt veldig lite stress på fordøyelsessystemet, slik at kroppen skikkelig rens, ifølge Paul C. Bragg. Hvis du velger å faste, drikke et eple cider eddik drikke tre til fem ganger per dag for å bekjempe sult og gifte. Bland 2 ss av Bragg eple cider eddik, 1 ss naturlig honning og 8 oz. destillert vann.

trinn 3

Spis fem eller seks mindre måltider per dag. Ifølge "The Abs Diet," denne dietten strategien løfter din metabolic rate, slik at du forbrenner mer fett og lagre mindre av det. Inkluder magre proteinkilder, lav glykemisk karbohydrater og frukt og grønnsaker, samt sunt fett, i hvert måltid. Disse næringsrike matvarer ikke bare rense kroppen, men også gjøre oss føler at vi spiser mer, med færre kalorier enn usunne alternativer.

Trinn 4

Gjør kardiovaskulær trening på tom mage første i morgen. Svette er en av kroppens metoder for å eliminere giftstoffer. Foruten å være utmerket for hjertet helse, kondisjonstrening forbrenner kalorier for å hjelpe stramme at midtseksjon. Prøv 30 til 60 minutter med lav intensitet cardio per dag. Lav intensitet forbrenner mer kroppsfett, i henhold til "Muscle Nerd" Jeff Anderson. Husk at cardio er kumulativ, så gjerne for å spre treningen ut over flere mindre økter i løpet av dagen.

Trinn 5

Utfør en motstand trening trening hver 48. time. Ifølge "The Abs Diet," motstand treningsmål magefett og får kroppen til å forbrenne fett i opptil 48 timer etter hver trening. Reparere muskelskade fra selv moderat styrketrening krever mye ekstra kalorier. Tre dager i uken bør være nok for de fleste individer, men gjerne øke til 5 eller 6 dager i henhold til dine egne personlige treningsmål. Våre muskler er stadig brenne kalorier, selv i ro, så det er fornuftig å bygge muskler som en del av en mage-utflating og rensing diett.

Du trenger

  • rens produkt
  • Apple cider eddik
  • naturlig honning
  • Destillert vann

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com