Prevensjon piller God for PCOS

August 22

Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, påvirker en kvinnes menstruasjonssykluser og hennes evne til å få barn, med unormale hormonnivået forårsaker ufruktbarhet problemer. Noen kvinner som er diagnostisert med dette syndromet ikke oppleve normale perioder. Orale prevensjonsmidler som vanligvis brukes til å behandle PCOS ved å hjelpe kontroll menstruasjonssyklusen og balanse hormonnivåer.

Prevensjon Fordeler

P-piller er anbefalt for PCOS pasienter. Å ta en p-pille simulerer normale nivåer av hormonet produksjon, noe PCOS pasientene får. Kombinasjoner av progesteron og østrogen hormoner er inkludert i disse pillene. De kan også hjelpe klare kviser på hårvekst hud, male-type, og male-type mønster Hårtap. Menstruasjonssykluser er nødvendig for livmoren å støte ut slimhinnen. Mangel på normale menstruasjonssykluser kan øke risikoen for livmorkreft.

Prevensjon alternativer

En merkevare av p-pille kjent som Yasmin er et perfekt valg for PCOS pasienter. Yasmin inneholder progestin, som omfatter nivåer av antiandrogen. Antiandrogens bekjempe effektene av mannlige-mønstrede hormoner. Behandling for PCOS som bruker p-piller er veldig vanlig og lett, men det finnes andre former for behandling som inkluderer vaginal ringer eller hudområder.

Fertilitetsbehandling Option

Kvinner som opplever problemer med fruktbarhet og inkonsekvent menstruasjonssykluser vil bruke p-piller i kombinasjon med metformin, østrogen eller progesteron. Etter to-tre måneder med fruktbarhet medisiner, er p-piller som brukes for en til to måneder å stimulere en menstruasjonssyklus, og begynner neste syklus av behandlingen.

Fordelene ved å bruke prevensjon

I tillegg til behandling av PCOS, p-piller øker beintettheten. P-piller hjelpe til å øke muligheten for fruktbarhet, redusere nivåer av mannlige hormoner, redusere endometrial effekter og med redusere risikoen for livmor eller eggstokkreft.

Ulemper ved å bruke prevensjon

Selv om de fleste tilfeller hvori p-piller blir brukt til å behandle PCOS ha positive resultater, er det mulig at negative bivirkninger som kan forverre sykdommen. Disse ulempene inkluderer mulig vektøkning, problemer med å regulere nivåer av insulin og risiko for hjerneslag hos pasienter som røyker.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com