Irvingia vekttap resultater

June 9

Irvingia er en vestafrikansk planteekstrakt som kan hjelpe deg å miste vekt. "I den største placebokontrollert studie på mennesker, de som tar Irvingia mistet 28 pounds over en 10-ukers periode, sammenlignet med et tap på bare opp til 3 pounds i placebogruppen. De deltagerne ikke endre sitt kosthold", ifølge forskere JL Ngondi, BC Etoundi, CB Nyangono, CM Mbofung og JE Oben ved Laboratorium for ernærings- og Nutritional biokjemi ved Universitetet i Yaounde i Kamerun.

leptin Resistance

Leptin er det stoffet som bidrar til å bryte ned fett i fettceller (adipocytter), og forteller hjernen din til å fortelle deg at du ikke er sulten. Men fettcellene holde deg fra å miste vekt ved å forårsake "leptin motstand." De gjør dette ved å produsere mer C-reaktivt protein (CRP), en forbindelse som er pro-inflammatorisk. Men studien viser at hvis du tar Irvingia vil du produsere mindre CRP, slik at du vil ha mindre motstand mot leptin, som gjør at den kan bryte ned mer fett. Også subdues leptin kroniske sult beskjeder fra hjernen.

Crucial Hormone

Fettcellene holde deg motstandsdyktig mot leptin og insulin, og også lavere nivåer av adiponektin. Det er avgjørende hormon som gjør deg følsom og nonresistant for insulin, og også fremmer kardiovaskulær helse. I studien økte Irvingia adiponectin nivåer hos overvektige mennesker.

Bad Enzyme

Glyserol-3-fosfat dehydrogenase er et enzym som hjelper konvertere glukose til triglycerides.Triglycerides øke størrelsen på fettcellene, som selvfølgelig du ikke ønsker. Irvingia har vist seg å svekke glycerol-3-fosfat-dehydrogenase-aktivitet. Det betyr at du vil konvertere mindre glukose til fett i kroppen din.

hemmer Amylase

Enzymet amylase bryter karbohydrater ned i fordøyelseskanalen slik at kroppen kan absorbere dem. Men for å gå ned i vekt, trenger du ikke ønsker å absorbere alle disse stivelsesholdige matvarer. Fordi Irvingia hemmer amylase, det reduserer mengden av stivelse kroppen absorberer som sukker.

likevel Obscure

Ikke mye informasjon er tilgjengelig om Irvingia utover dataene på den faktiske 2009 klinisk studie med tittelen: "Effekt av Irvingia Gabonensis (Bush Mango) På parametere forbundet med metabolsk syndrom." Det er også materialer tilgjengelig fra Life Extension, selskapet som markedsfører Irvingia som "Integra-Lean". På "Low Carb Konfidensielt", en blogger skriver "Hvis du gjør et søk på (Irvingia), finner du relativt lite Google returnerer 28.000 treff på den, mens hoodia -.. Den siste mirakel vekttap potion fra Afrika, returnerer 13000000" Likevel er tilgjengelige data lovende for effektivt vekttap.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com