Kid Superhero Aktiviteter

July 4
Kid Superhero Aktiviteter

Hvis super gutt er en superhelt fanatiker, innlemme hans interesse i kunst, håndverk og fantasifulle aktiviteter på en regnfull ettermiddag. Du kan også trekke ut aktiviteter for å stille en larmende gruppe på ditt barns neste bursdagsfest. Du vet aldri - alle disse aktivitetene kan bare holde litt superhelt for opptatt til å prøve å fly av møbler.

Kunst

Vis dine barn ulike kunstprosjekter som hun kan bruke sammen med hennes favoritt superhelter. Har barnet ditt tegne en enkel superhelt bilde på et stort ark. Deretter skjærer ut cape og maske figurer fra svamper så hun kan kostyme hver superhelt med maling. Bruk maleri papir, plakat bord eller plater av tre for å gjøre superhelt plass signerer dekorasjoner for barnet ditt. Lå sjablonger av hennes favoritt superhelt symboler på papir eller tre og ha henne fylle sjablongen med tempera maling, barnesikker spraymaling eller markører. Fest streng når det er tørt og henge den på hennes dør eller vegg. Papir er ikke det eneste stoffet for din egen lille superhelt til farge. Lag en batch av sukker informasjonskapsler og la henne dekorere dem med glasur med kringle poser og ising markører. Du kan også ha barnet dekorere modellering leire superhelter. Rull ut leire og kutte ut superhelt figurer med cookie cutters. Når leiren er tørr, ta ut maling og la din lille artist få til å fungere.

håndverk

Innlemme ditt barns favoritt superhelter til håndverket tid til å gjøre de aktivitetene enda mer spennende. Du kan slå en gammel laken i en kappe og dekorere det med tekstilmaling, lage en superhelt maske fra en papptallerken eller en superhelt fra et papirhåndkle tube. Hvis barnet ditt er gal om vitenskap, gjøre stein godteri kryptonitt. Bare koke 3 kopper sukker og en kopp vann. Legg litt grønn konditorfarge og deretter kjøle blandingen i kjøleskapet til den når ca 50 grader Fahrenheit. Bind strengen til en blyant, dyppe den i sukker blandingen og deretter kastet strengen i sukker. Binde en sirkulær sukkertøy til bunnen av strengen for å legge til vekt. Hell blandingen i en glasskrukke og plassere blyanten med hyssing på toppen. Nå er alt du trenger å gjøre la blandingen form i grønn stein godteri (kryptonitt) på strengen. Det vil ta noen dager, men følg med for å se godteri vokse.

fantasifull lek

Hjelp barnet ditt utforske sin fantasi ved å opprette et nytt eventyr for hans favoritt superhelt. Han kan snu eventyr inn i en historie, skrive den ut og illustrere det, eller gjøre det til sitt eget teaterproduksjon og utføre for hans favoritt publikum - deg! Mens de gode, gamle superhelter har gitt generasjoner av barn med endeløse timer med fantasifull lek, har barnet sannsynligvis minst noen ideer til sin egen nye superhelt. Kanskje hans superhelt kan gå gjennom vegger, lese tanker eller kontrollere vind og regn; eller kanskje hans superhelt er den ultimate superhelt med hver menneskelig makt han kan forestille seg. Oppmuntre barnet til å bruke sin fantasi for å oppfinne den mest fantastiske superhelt noensinne, og deretter trekke den nye superhelt, og gi ham en original drakt.

Superhero Social

Glem en jordbær sosial for en gruppe av superhelt-elskende barn og vert en superhelt sosial stedet. Har alle kommer i kostyme og organisere spill for å holde gruppen opptatt, slik som en superhelt hinderløype, skattejakt, eller "Pin Kapp på Superhero". Andre spill ideer inkludere "knock-down", der barna kaste beanbags på brus flasker dekorert for å ligne skurker, eller skurk tag, der en person er utpekt til "superhelt" og må prøve å fange opp alle skurkene. I stedet for fester, inkluderer et håndverk aktivitet i partiet reiserute, slik som maske-making eller cape-dekorere, og sende disse hjem med gjestene i stedet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com