Pediatric Dentistry Instruments

March 12

Pediatric Dentistry Instruments


Pediatriske dental-verktøy er lik de som brukes i voksen tannpleie. En god pediatrisk tannlege vil forklare hver av verktøyene i eksamenslokalet til et barn, før du setter dem verktøy å bruke. Å gi barn informasjon om ulike tannlege verktøy, inkludert navnet på verktøyet og hvordan den brukes av tannlege, kan bidra til å redusere følelser av angst og frykt.

dental Mirror

Tannlegen vil ha en liten, rund speil som er festet i en vinkel til en lang metallhåndtak. The dental speil brukes under regelmessige besøk, og rutinemessige tannlegejekk. Speilet hjelpemidler tannlegen i å se et barns tenner fra alle vinkler.

dental Probe

The dental probe brukes til å hjelpe tannlegen bestemme tilstanden til barnets tenner. Det kan teste for myke flekker, eller områder der emaljen er blitt svekket eller slitt bort. Dette verktøyet kan også hjelpe tannlegen for å måle avstanden mellom barnets tenner og tannkjøtt. Hvis det er plakk på barnets tenner tann proben kan også anvendes som et verktøy for å fjerne den.

dental Explorer

The dental explorer brukes under kontroller og undersøkelser i forbindelse med dental speil og dental probe. The dental explorer hjelper tannlegen for å finne hulrom, groper, og områder av tarter bygge opp på tennene. Tannlegen bruker ofte dental explorer å telle barnets tenner også.

Luft og vann Sprøyte

En sprøyte festet til en lang slange bidrar til tannlegen for å skylle barnets munn, og deretter å tørke den med luft. Luft og vann sprøyten kan brukes under vanlige undersøkelser, så vel som under spesielle prosedyrer.

aspirator

Aspiratoren, eller suging av enheten brukes for å fjerne overskudd av spytt fra barnets munn. Vanligvis sykepleier eller tannhelsesekretær vil bruke denne enheten under tannbehandling.

Dental Drill eller Air Slite Unit

Tannlegen vil bruke dental drill for å slipe bort deler av tennene, som må fjernes. Denne enheten brukes bare hvis barnet trenger å ha en tann fylt, eller på annen måte reparert.
Noen pediatriske tannleger bruker luft slitasje metoden for å fjerne råtnende tann deler. Denne fremgangsmåten anvender en luftslitasjeenhet, i stedet for en tradisjonell bore tannlege. En luft slitasje enhet virker ved å blåse en fin strøm av aluminiumoksydpartikler på tennene. Dette verktøyet kan utføre det samme arbeidet som tannlege drill, men er taus, og nesten smertefri.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com