Tegnene på en hindret tarmen i en Toddler

March 8
Tegnene på en hindret tarmen i en Toddler

Småbarn er ikke fremmede for mindre helsemessige problemer som forkjølelse og influensa, som deres immunsystem fortsetter å vokse og utvikle seg. Magesmerter er også et vanlig pjokk klage, og mens mesteparten av tiden det er ikke noe alvorlig, en mer illevarslende problem som en tarmobstruksjon er mulig. En blokkering i tarmen eller en tilstand som kalles paralytisk ileus, der tarmen ikke fungerer, men har ingen strukturelle skader, kan forårsake tarmobstruksjon hos småbarn. Se opp for avslørende tegn på disse problemene.

abdominal oppblåsthet

Abdominal oppblåsthet oppstår når barnets mage stikker utover og er ganske øm å ta på. Med en tarmobstruksjon, smerter og kramper, gass og en full følelse kan også følge med oppblåsthet. De fleste småbarn bør være i stand til å kommunisere hva de føler om noen ekstra mage symptomer utover det du kan se. Hvis barnet ditt er i en alder hvor hans vokabular er fortsatt utvikling, spør mange spørsmål på en måte som han kan forstå.

Kvalme og oppkast

En blokkering i barnets tarm ofte vil resultere i ham følelsen kvalm til poenget med oppkast. De fleste barn kaster opp fra tid til annen når de har mage influensa, men det kan være en farlig situasjon hvis det skjer for ofte, fører til dehydrering. Gi barnet ditt vann eller andre klare væsker for å erstatte tapt væske.

Forstoppelse eller diaré

Forstoppelse og diaré er på motsatt ende av avføring spekteret. Forstoppelse refererer til manglende evne til å ha avføring, mens diaré refererer til hyppig, løs og vannaktig avføring. Enten tilstand kan føre til når en tarmobstruksjon er til stede hos barnet ditt. Ifølge MedlinePlus nettside, er forstoppelse som har mindre enn tre avføringer per uke. Diaré innebærer risiko for dehydrering av væsketap.

betraktninger

Så snart din pjokk viser tegn på en tarmobstruksjon, ringe legen din for å være på den sikre siden. I de fleste tilfeller, oppkast, diaré eller et sår mage er resultatet av et virus som vil forsvinne med tiden. Men på grunn av den alvorlige karakter av en tarmobstruksjon, er det lurt å feile på siden av forsiktighet, spesielt hvis mer enn ett tegn er til stede.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com