Hva er de helsemessige fordelene av Pawpaw?

April 20
Hva er de helsemessige fordelene av Pawpaw?

Pawpaw, et medlem av Asimina familien, vokser hele Nord-Amerika. Bladene og frukt av dette treet har gitt medisin og mat til indianere i århundrer. Ifølge en 2008 anmeldelse i "Journal of Natural Products," pawpaw ekstrakter er en av de mest potente urte-produkter oppdaget. Disse kosttilskudd har et bredt spekter av helsemessige fordeler, men de kan også forårsake allergiske reaksjoner. Snakk med helsepersonell før du bruker pawpaw.

Fights Cancer

Polynesierne og europeere har ulike kreft priser. Den lavere forekomst av kreft i innbyggerne kan relateres til deres overlegne diett, ifølge en rapport 1999 i "Food and Chemical Toxicology". Den polynesiske diett består av mange krefthemmende mat inkludert pawpaw. En undersøkelse publisert i 2010-utgaven av "Journal of Natural Products" evaluert kreft-bekjempelse evne ekstrakter tatt fra Asimina treet. Forskerne utsatte kreftceller til rå pawpaw ekstrakter løpet av en enkelt testøkt. Denne eksponeringen forhindret mobil kommunikasjon innen kreftcellene forårsaker dem til å dø av. En spesifikk kjemisk innen pawpaw - acetogenin - var spesielt effektiv på å undertrykke kreft.

Kills Parasitter

Gamle bønder brukt pawpaw som en naturlig plantevernmiddel, ifølge en 2003 avhandling. Utdrag hentet fra Asimina bark dreper mygg og biller. Et eksperiment som er beskrevet i 1992 volum av "Journal of Economic Entomology" sett på effekten av pawpaw på saltlake rekelarver. Forskere ofte bruke disse små krepsdyr for å måle den pesticide egenskaper av vanlige kjemikalier. I studien forfatterne utsatt larvene til pawpaw ekstrakter løpet av en enkelt testøkt. Denne behandlingen drepte juvenile reker i store mengder. Utdrag hentet fra små Asimina kvister bevist mest effektive. Som pawpaw er ikke giftig for mennesker, kan kvistene gi en rimelig, fornybar og sikker måte å behandle matvarer.

Senker blodsukkeret

Forekomsten av diabetes har nådd epidemiske nivåer. Spise mer grønnsaker og frukt reduserer risikoen for å anskaffe diabetes. Den antioksidantegenskaper av sunn mat sannsynlig ligger bak dette gunstig effekt. En studie anmeldt i 2005-utgaven av "Journal of Herbal Medikamentell" vurderes virkningen av pawpaw på symptomer på diabetes. Forsøksdyr mottatt Asimina ekstrakter eller ingen behandling for en uke. Analyser, tatt etter dyrene fortært sine vanlige måltider, avslørte at pawpaw bidratt til å holde dyrenes blodsukkeret ned. Det også senket sitt kolesterol teller.

Behandler lus

Lus er fortsatt vanlig i mange deler av verden. Disse parasittene er blitt resistent mot noen konvensjonelle medisiner. Naturlige behandlinger er foretrukket å syntetiske forbindelser grunn av bekymringer om giftighet, i henhold til en 2011 gjennomgang i "Planta Medica". Asimina ekstrakter bør gi en effektiv og sikker løsning for angrep gitt parasitten drepende evne pawpaw. En klinisk studie presentert i 2002 volumet av "Phytomedicine" testet denne hypotesen. Pasienter som opplever en lus fikk en hjemmelaget sjampo som inneholder pawpaw ekstrakter. Forarbeid viste denne behandlingen stort sett effektivt, og en avsluttende studie viste at det var 100 prosent vellykket.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com