Low-Fiber Kolon Renset

August 17

Mange produkter på markedet hevder å avgifte kroppen din ved å fjerne års akkumulert avfall saken som har tette tykktarm og forgiftet systemet. De fleste av disse kolon renset inneholder en variant av den samme urte cocktail som inkluderer Senna, melk tistel og Cascara Sagrada. Disse er kjent avføringsmidler og lever utrenskninger. I tillegg til urter, disse cocktails inneholder psyllium husk.

fiber Supplements

Før du bestemmer deg for å bruke en lav-fiber alternativ, vurdere nytten av fibertilskudd i et kolon rens program. Psylliumskall er en uløselig fiber som også brukes i vanlige over-the-counter fibertilskudd. Den psyllium husk absorberer vann fra tarmen og sveller opp, trykke på intestinal vegger for å fremme eliminering. Ifølge produsentene av produktene, feier skrelle kolon vegger av noe påvirket saken. Hvorvidt dette er tilfelle, er en diett høy i løselig og uløselig fiber en god måte å redusere sjansene for flere former for kreft. Noen mennesker opplever forstoppelse ved bruk av psyllium husk, men å drikke minst to liter vann per dag kan lindre dette.

Non-Fiber Alternatives

Hvis du ikke tåler psyllium husk, eller har en medisinsk grunn til at du ikke bør inkludere fiber i din rensing diett, trenger alternativer finnes. Et hav-salt avføringsmiddel er en effektiv og sikker måte å få tarmer flytting hvis du opplever forstoppelse. Bruk ikke-iodized, minimal behandlet havsalt bare. Tilsett 2 ts. salt til 2 kopper filtrert vann og drikke det ganske raskt på tom mage. Innen en time vil du begynne å føle effekten som salt vann beveger seg gjennom fordøyelseskanalen. Forvent å ha to eller flere løse avføringer i løpet av få timer. Drikk rikelig med vann for å erstatte vannet du mister i disse løs avføring. En variant av dette er å bruke Epsom-salter i stedet for havsalt.

En oksygenbasert rens er en ny trend. Selgere hevder de fungerer ved å bringe oksygen i tarmer, bryte ned påvirket fecal saken slik at den kan fjernes. Metoden for levering er en del av sin appell. I stedet for å blande i vann og varig grittiness eller dårlig smak, svelge du en kapsel og ozonerte magnesiumoksid gjør resten. Dette er angivelig trygt, ifølge en 2005 studie utført av JK Lalla, PhD i Mayfair Clinical Education and Research Centre, og ikke skade tarmfloraen.

betraktninger

Hvis du tar fatt på et kolon rens på grunn av dagens problemer med forstoppelse, prøve å drikke minst to liter vann per dag og øke inntaket av frukt og grønnsaker. Dette skal hjelpe deg i det lange løp.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com