Kjemiske ubalanser i hjernen etter hjerneslag

February 25

Et slag kan være forårsaket av en rekke faktorer; alderdom er en, fordi mange eldre pasienter leve med tilstoppede arterier. Strokes er skremmende, spesielt for de som har hatt en. De frarøve deg mange av de fysiske evner som trengs for å utføre aktiviteter som er nødvendige i hverdagen. Kjemikaliene i hjernen påvirkes, slik at en pasient med fysiske og psykiske handikap. Selv om det er terapi for slagpasienter, de fleste aldri krefter fullt etter å ha en.

Hva er en Stroke?

Et slag oppstår når blodstrømmen til hjernen er avskåret, og en viss del av hjernen blir påvirket. Hvis blodet ikke kan nå hjernen ved hjelp av arteriene, er oksygen tapt til hjernen, og at en del av hjernen dør eller blir skadet. Hjertet pumper blod gjennom blodårene. Noen ganger kan plakk i et kar hindre blodet fra å nå hjernen, og når dette skjer, den delen av hjernen at blodet skal flyte til slag. Uansett oppgaver det området av hjernen var ansvarlig for vil bli berørt. Det kan være tale, bevegelse, eller en rekke andre funksjoner.

Kan Strokes forårsake kjemiske ubalanser i hjernen?

Fordi blodtilførsel til hjernen er tapt med et slag, nivået av vanlige kjemikalier som gir næring til hjernen er senket, og så er deres evne til å bidra til hjernen fortsette å fungere ordentlig. Også, siden kjemikalier blir også overført gjennom blodtilførsel, hvis blodtilførselen er kuttet av, hjernen vil ikke motta dem. Imidlertid er de fleste av disse kjemikalier blir produsert direkte i hjernen, slik at hvis hjernen er skadet, kan kjemikaliene ikke lenger skal produseres.

Identifisere kjemiske ubalanser Grunnet en Stroke

Identifisere kjemiske ubalanser kan noen ganger gjøres via blodprøver. Imidlertid kan de fleste tegn på visse kjemiske ubalanser bli funnet ved å observere pasienten og at feil blir funnet i sin personlighet, og til og med oppgaver som han ikke lenger kan være i stand til å utføre. Tale defekter er blant de mest utbredte nedskrivninger etter et hjerneslag. Medisinsk fagpersonell vil se etter resonnement spørsmål; læring underskudd; nedsatt muskelfunksjon, humør og oppfatning av smerte; og tap av appetitt.

Kjemikalier berørt på grunn av hjerneslag

En av de viktigste kjemikaliene rammet av et hjerneslag er dopamin. Dopamin er et svært viktig kjemisk ansvarlig for mange funksjoner, som for eksempel seksuell opphisselse; selvsikkerhet; immun og autonome nervesystemet-system funksjon; og motivasjon. Serotonin er en annen, i tillegg til nor-adrenalin, epinefrin, dopamin, histamin og acetylkolin. Andre kjemikalier berørt er Glutamat og Gamma-aminosmørsyre. Hver kjemikaliet har sin egen funksjon og formål. De er alle viktige kjemikalier som bidrar til å gjøre oss hvem vi er og hjernen vår fungerer som den skal.

Teorier om kjemiske ubalanser på grunn av en Stroke

Ettersom mange av disse kjemikaliene er produsert i hjernen, er det ingen gjengivelse av dem. Når området av hjernen som er ansvarlig for å produsere det aktuelle kjemikalie er skadet, er den kjemiske vanligvis gått for godt. Mange ganger, pasienter som har hatt slag rett og slett trenger å lære detaljene riktig funksjon gjennom fysioterapi. Pasienten vil være ute av stand til å reprodusere de kjemikaliene som trengs for å fullføre disse funksjonene, så mange ganger, fysioterapi og ergoterapi for å relearn funksjonene.

Kan kjemiske ubalanser rettes opp etter et slag?

Dessverre kan de kjemiske ubalanser som er forårsaket av et slag ikke korrigeres. Det finnes ingen medisiner å ta for å løse problemet eller reversere den. Fysisk og ergoterapi er i utgangspunktet det eneste alternativet for slagpasienter. Det finnes ingen medisiner å ta for å erstatte de tapte kjemikalier, men det er terapi for å hjelpe pasienten relearn visse funksjoner og gjenvinne visse evner. Dessverre, syntetiske kjemikalier i hjernen som kan hjelpe slagpasienter erstatte det de mistet i form av hjernens funksjon ennå ikke er opprettet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com