Sunn Frokost består av til Bring for Medarbeidere

February 10
Sunn Frokost består av til Bring for Medarbeidere

Å hoppe over frokosten er assosiert med en høyere forekomst av overvekt og fedme. Gir frokost for dine medarbeidere er et skritt i en sunn retning. Som du vurdere en frokostmeny, etablere elementer fra minst tre til fire mat grupper for en godt balansert frokost. Med sunn korn, proteiner, frukt og meieriprodukter, vil dine medarbeidere har en sunn start på dagen.

Helkorn

Karbohydrater er en viktig kilde til energi for kroppen og hjernen. Faktisk, glukose eller sukker, er hjernen din viktigste kilde til drivstoff, noe som betyr karbohydrater hjelpe med fokus og konsentrasjon i løpet av arbeidsdagen. Hele korn tilveiebringe disse essensielle karbohydrater, sammen med andre næringsstoffer, blant annet fiber, antioksidanter, B-vitaminer, jern og sink. Hel hvete bagels, helkornbrød og hele hvete tortillas er velsmakende, lagringsstabile frokostalternativer. Hvis du har en mikrobølgeovn, bringe pakker av havremel som en praktisk måte å gi hele korn - bare ikke glem boller. Hvis du har planer om å lage frokost elementer hjemme, prøve å bake hele korn muffins eller banan brød. Du kan bruke en tradisjonell oppskrift og bytte halvparten av hvetemel med hele hvetemel.

Tilfredsstillende Protein

Protein gir tilfredshet, noe som betyr at dine medarbeidere skal ikke få sulten 30 minutter etter en frokost med tilstrekkelig protein inkludert. Når du vurderer en kilde til protein for å bringe, sørg for å holde mat sikkerhetstiltak i tankene. Bedervelige matvarer bør ikke stå ute lenger enn to timer, og kjøtt, egg og fjørfe er blant de mest forbundet med matbåren sykdom. Peanøttsmør og andre mutter Butters gi både protein og sunt fett, og er mindre sårbare for forurensning. Prøv å få hardkokte egg holdt i en kjøligere. Magert kjøttpålegg kan også inkludert, for eksempel Canadian bacon og skinke.

fargerik frukt

Frukt gir fiber og et bredt spekter av næringsstoffer - de forskjellige pigmenter av frukt representerer ulike næringsstoffer. Frisk bananer, druer, pærer, epler og jordbær er sunn fingermat. Hermetisert frukt og / eller frukt kopper tilby et praktisk alternativ, men kjøper de uten tilsatt sukker, hermetisert i sine naturlige juicer. Fruktjuice bør inneholde 100 prosent fruktjuice.

Kalsium-rik Dairy

Frokost-vennlig meieri alternativer er betydelige kilder til protein, kalsium, vitamin D og kalium. Pass på å velge magre meieriprodukter, som omfatter to prosent eller mindre fettinnhold. En servering melk flasker og kartonger er tilgjengelige på dagligvarebutikker. Lave og fettfri yoghurt beholdere kan transporteres i en kjøler for et sunt og trygt alternativ. Vurdere å bringe redusert fett eller lav-fett oster som kan legges til frokost smørbrød eller wraps.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com