Vekttap dietter for kvinner med Fibromyalgi

November 27

Fibromyalgi rammer om lag 2 prosent av den amerikanske befolkningen, og er mer vanlig hos kvinner, ifølge MayoClinic.com. Det er preget av generalalized smerter i muskler, leddbånd og sener og kronisk tretthet. Behandlingen innebærer vanligvis medisiner og en sunn livsstil. En god vekttap diett for kvinner med fibromyalgi bør inneholde et utvalg av sunn mat fra alle matvaregrupper. Rådfør deg med en lege før du starter et vekttap plan.

Vektpassere

Weight Watchers har vært å hjelpe folk ned i vekt for mer enn 45 år, ifølge nettsidene sine. Det er en god vekttap diett for kvinner med fibromyalgi, fordi det gir dem mulighet til å spise mat de liker mens du lære å kontrollere deler og gjøre sunnere matvalg. Weight Watchers bruker en mat poengsystem for å kontrollere kaloriinntaket. Kvinner spiser et visst antall poeng en dag basert på deres nåværende vekt. Lavere punkt matvarer har færre kalorier og fett og er høyere i fiber, mens høyere punkt matvarer er høyere i kalori og fett. Weight Watchers fungerer fordi det oppfordrer kvinner til å velge mer av de sunne kalorifattig mat å føle seg tilfreds. I tillegg til å undervise kvinner om sunn mat, vekt overvåkere tilbyr også peer støtte gjennom ukentlige møter og sin online vekttap plan.

kalorier teller

For å gå ned i vekt, kvinner med fibromyalgi trenger å spise færre kalorier enn kroppen trenger. Kalorier Count er et nettsted utviklet for å hjelpe folk å styre kaloriinntaket. Nettstedet kosthold vurdering verktøyet bestemmer antall kalorier kvinnene trenger å gå ned i vekt. Når de vet at deres kalori behov, kan de bruke den elektroniske matdagbok for å hjelpe dem å spore deres inntak eller de kan bruke pre-planlagte kalori-kontrollerte ukentlige måltider. De ukentlige måltider omfatter også en handleliste og oppskrifter. Kalorier Count inneholder informasjon om trening, en annen viktig behandling komponent for fibromyalgi, ifølge MayoClinic.com.

USDA MyPyramid Plan

Det amerikanske Department of Agriculture mypyramid Plan er et interaktivt verktøy kvinner med fibromyalgi kan bruke til å lære det grunnleggende om å spise sunt. Mypyramid Plan gir en personlig diett basert på alder, aktivitetsnivå, vekt og høyde. Planen omfatter kalori behov og serveringsforslag fra hver matvaregruppe. Innenfor hver matvaregruppe kvinnene skal lære om serverer størrelser, beste maten valg og sunneste metoder for forberedelse. Mypyramid tilbyr også en online matdagbok kalt mypyramid Tracker for å hjelpe kvinner med fibromyalgi spore deres inntak. En matdagbok er et godt verktøy for dieter fordi det gjør henne mer bevisst på hva hun spiser. Den mypyramid Planen inneholder også informasjon om fysisk aktivitet.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com