Hvordan Heal en Full Rotator Cuff Tear

April 29

Hvordan Heal en Full Rotator Cuff Tear


Noen rotatorkuffskader kreve kirurgi for å hjelpe dem å fullstendig helbrede, mens andre gråt vil bli overkompensert av de omliggende muskler. Full rotatorkuffskader (hele tårer gjennom ligament) mest sannsynlig vil kreve kirurgi. I de fleste tilfeller er det lettere å helbrede rotatorcuffen hvis operasjonen finner sted innen tre måneder etter den første skaden.

Bruksanvisning

Hvordan Heal en Full Rotator Cuff Tear

1 Finn en ortopedisk spesialist for å se på skulderen din og finne ut nøyaktig hva som er galt. En MR og røntgen bør utføres for å avgjøre om du har en revet rotator cuff og alvorlighetsgraden av tåre.

2 Har kirurgi for å reparere rotator cuff tåre, hvis legen din bestemmer du trenger det. Alvorlighetsgraden av tåre vil diktere hvor mye legen din vil være i stand til å fikse.

3 Bruk en startsperre eller en slynge for et par uker for å holde skulderen i en posisjon. Dette vil tillate kroppen å helbrede de berørte skulderen uten risiko for ytterligere skade på operasjonsstedet fra bevegelsen. Legen din vil gi ytterligere informasjon om hvordan å bruke fatle og når du kan fjerne den.

4 Begynn fysioterapi så snart som mulig etter operasjonen. Dette vil holde skulderen i å fryse, noe som vil begrense bevegelsen. Fysioterapi vil begynne sakte, arbeider for å strekke på skulderen. Det vil se ut som skulderen din tillater det, til du gjenvinne hele spekteret av bevegelse og styrke.

5 Start en vekt-treningsprogram for å styrke skulderen kompleks. Gjør dette ved skjønn av fysioterapeut, som skulderen må være helt leget før du kan ekstra vekt trening til trening / rehab program.

Hint

  • Oppsøk lege så snart som mulig etter at den opprinnelige skaden. Rotator cuff tåre skader er mye mer sannsynlig å gro skikkelig hvis du får operasjon så snart som mulig.
  • Ikke fortsett å bruke den skadde skulderen hvis det gjør vondt. Finn en ortopedisk spesialist som kan sjekke din skulder og fastslå omfanget av skaden.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com