Hvordan kosthold påvirker koronar hjertesykdom

August 23

Hvordan kosthold påvirker koronar hjertesykdom

Introduksjon

Ifølge Centers for Disease Control, er hjertesykdom den ledende dødsårsaken i USA. Ifølge American Heart Association, nummer én type hjertesykdom som påvirker amerikanere i dag er koronar hjertesykdom. Koronar hjertesykdom kan forebygges ved å gjenkjenne visse risikofaktorer som bidrar til dannelsen av sykdommen. En av de raskeste måtene å unngå disse risikofaktorene er gjennom en endring av kostholdet.

kolesterol

Ifølge American Heart Association, er en av de ledende risikofaktorer for koronar hjertesykdom har et høyt kolesterolnivå. Ved å sikte på en diett lav på kolesterol, kan du raskt redusere sjansene for å utvikle hjertesykdom, inkludert koronar hjertesykdom. En sunn total kolesterolet nivå bør være 200 mg / dL eller mindre.

Blodtrykk

Blodtrykket er en annen risikofaktor for koronar hjertesykdom at kosthold kan bidra til å administrere. Spise mat med høyt fett og sukker kan raskt øke blodtrykket til usunne nivåer. Med fokus på matvarer som magert kjøtt, frukt, grønnsaker og helkorn kan hjelpe deg med å redusere blodtrykket lesing til et sunt nivå. Ifølge National Institute of Health, kan du også senke blodtrykket ved å øke mengden av kalium du forbruker i kostholdet ditt.

Vekt

Ditt kosthold kan også påvirke koronar hjertesykdom med hvordan det påvirker vekten din. Fedme er en alvorlig risikofaktor for å utvikle hjertesykdom. Holde kostholdet til minimal caloric behov som kroppen din har til å operere vil bidra til å holde vekten på et sunt nivå. Ifølge American Heart Association, miste så lite som 10 pounds kan dramatisk redusere sjansene for å utvikle hjertesykdom.

Blodsukker

Ditt kosthold påvirker også sjansene for å utvikle koronar hjertesykdom ved å kontrollere blodsukkernivået. Å spise en usunn diett kan pakke på ekstra lag av fettvev. Ifølge Mayo Clinic, kan ha høye nivåer av fettvev øker kroppens insulinresistens. Denne insulinresistens kan føre til diabetes. Ifølge American Heart Association, anslagsvis tre fjerdedeler av de som dør med diabetes vil dø av noen form for koronar problem som hjertesykdom.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com