Hva er behandlingen for en støv midd allergi?

January 5

Hva er behandlingen for en støv midd allergi?


Støvmidd er mikroskopiske organismer som lever av døde hudceller fra mennesker, ifølge Mayo Clinic. De finnes i varme og fuktige steder, og kan finnes der folk er; mange støvmidd lever i senger, tepper og møbler. Noen mennesker er utsatt for støvmidd kan ha allergiske reaksjoner som nysing, astma, hudirritasjon, rennende nese og rennende øyne. Heldigvis er det lettelse for folk med støv midd allergi-en kombinasjon av behandling av allergisk person og hennes omgivelsene kan redusere symptomene sterkt.

Ren, vedlikeholde og beskytte

The Patient Education Institute, et selskap som utgir helse utdanning ressurser, anbefaler vask alt strø på en ukentlig basis med varmt vann, helst ved 130 grader Fahrenheit, da dette er den temperaturen som effektivt dreper støvmidd; du kan også tørke rengjøre senger. Regelmessig rengjøring, støvsuging og vedlikehold overflater i huset som stoppede møbler og tepper blir kvitt støvmidd 'matforsyning, og derfor reduserer støv midd befolkningen, ifølge Mayo Clinic.

Etter rengjøring grundig, er det viktig å beskytte sengetøy med allergen-bevis deksler og encasements, som er utformet for å holde ut støvmidd og andre partikler som kan være potensielle allergener.

Endre Living Space

Unngå rot på soverommet for å hindre støv og støvmidd akkumuleres. For eksempel, bli kvitt draperier, og oppbevare bøker, klær og andre elementer i skuffer eller skap, foreslår Patient Education Institute. Hvis du har tepper på soveromsgulvet, eller i hele huset, kan det være lurt å vurdere å få den fjernet, som støvmidd og mugg har en tendens til å trives i varmen og fuktigheten i tepper; tregulv er bedre for allergi utsatt individer.

omgivelseskontroll

Kontrollere fuktigheten og temperaturen i ditt hjem kan også ta opp støv midd allergi; kjølige og tørre miljøer er ugunstige forhold for støvmidd. The Patient Education Institute antyder avfukting hjemmet til mindre enn 50 prosent luftfuktighet og holde den ved eller under 70 grader Fahrenheit. Ved hjelp av luftrensere kan hjelpe filtrere ut støv som svever i luften; men de vil ikke være helt effektiv mot støvmidd siden støvmidd en tendens til å slå seg ned på gulvet kort tid etter å ha vært i luften, ifølge Mayo Clinic.

medisiner

Hvis miljø behandlinger alene ikke hjelper, kan det hende du må bruke medisiner for allergier. Ulike medisiner er tilgjengelig i resept styrke eller over disk, avhengig av alvorlighetsgraden av allergi og hva som fungerer for deg; oppsøke lege for å finne ut den beste behandling plan. Noen medisiner som kan lindre dine symptomer inkluderer antihistaminer (for eksempel Benadryl, Claritin og Allegra), som blokkerer produksjonen av kjemikalier som forårsaker allergiske reaksjoner; kortikosteroid nesespray (som Flonase), som reduserer betennelse i nesen; og decongestants (som Sudafed) for å hjelpe deg å puste bedre hvis du har en tett nese, ifølge Mayo Clinic og Family Doctor.

Når disse behandlingene vise seg å være ineffektiv, kan du og legen din vurdere allergivaksinering, som bidrar til å bygge immunitet mot allergener som for eksempel støvmidd. Legen vil starte ut ved å injisere deg med en liten mengde støv midd protein og sakte bygge opp dosen over tid som kroppen blir vant og tåler støv midd.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com