Umiddelbar Angst Relief

January 16

Umiddelbar Angst Relief


Angst er en naturlig reaksjon som rammer alle. Hendelser som et jobbintervju, kan en blind date eller graviditet utløse angst. Symptomer inkluderer frykt, nervøsitet og irritabilitet. Disse følelsene kan være overveldende, slik at ønsket om umiddelbar lindring. Ubehandlet kan din angst overgang til angstlidelser, som for eksempel bipolar lidelse og manisk depresjon. Lære å håndtere angst effektivt og raskt er nøkkelen til å unngå mer alvorlige plager.

Trening

Gjennom å trene, kan du berolige urolige tankene mens bøye musklene dine. Hard trening er ikke nødvendig å få umiddelbar angst lettelse. Gjør 20 eller 30 minutter på tredemølle eller ta en rask joggetur rundt nabolaget ditt, og du vil umiddelbart føle lettelse. For å assuage ditt sinn, lytte til beroligende musikk mens du trener. Mange treningssentre har TV knyttet til tredemøllen. Se en av dine favoritt-programmer for å avlede oppmerksomheten fra problemene dine.

Pusteøvelser er utmerket stress relievers. Angst fører til en bølge av frykt inni deg som resulterer i ubehagelige rystelser i ditt hjerte. Å stødig uberegnelig heartrate, puste inn og ut sakte mens du teller til ti. Gjør dette så mange ganger som nødvendig til din angst forsvinner. Pusteøvelser hjelpe deg å holde deg rolig og rasjonell.

tanker

Et offer for angst har en tendens til å se det verste i situasjoner. Derfor er hans dom forvrengt og hans tenkning blir negativ. Når gjennomgår angst, prøve å tenke på noe positivt, uansett hvor liten. Husker gode minner så tankene dine blir glade og takknemlige. Les en inspirerende munter magasin eller en bok og unngå tunge innhold som vil gjøre deg deprimert. Husk at du er i kontroll over dine tanker. Derfor, hvis du tenker negativt, vil reaksjonene være negativ. Command din omtanke i positiv tenkning og velstående handlinger vil følge.

Aksept / Deler

Hvis du nekter din angst, vil symptomene vedvarer. Det er ikke noe skammelig om å være engstelig for det er en naturlig egenskap av menneskeheten. Godta dette neste gang du er engstelig, og du vil føle umiddelbar lettelse bare å vite at det finnes andre som deg. Din angst gjør deg ikke svak; det er rett og slett et hinder du må takle. Tenk på din angst i en progressiv lys, og bruke sin tilstedeværelse til å bli en sterkere person. Dele dine følelser om angst er en nyttig uttak der du kan få kontakt med andre som ligner på deg. Det er flere nettfora hvor du kan diskutere dine følelser om angst anonymt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com