Hvordan å stramme opp ungen til ansikt Bullies

March 30
Hvordan å stramme opp ungen til ansikt Bullies

Forekomsten av mobbing i USA er på vei oppover, ifølge StopBullying.gov nettstedet. Faktisk, i løpet av 2009/2010 skoleåret, Centers for Disease Control and Prevention bemerker at 23 prosent av offentlige skoler rapporterte at det foregikk mobbing blant elevene på en ukentlig eller daglig basis. Med denne voksende trussel mot de følelsesmessige og fysiske vesener av barn fra mobbing jevnaldrende, er det lurt å lære barnet ferdigheter for effektivt å håndtere bøller.

Trinn 1

Lær barnet ditt å gå rett og høy med selvtillit og selvsikkerhet. Luskende rundt kan tegne en mobber oppmerksomhet fordi det gjøre et barn ser ut som et lett mål, sier StopBullying.gov nettstedet.

trinn 2

Oppmuntre barnet til å holde øyekontakt med alle, og å bruke en sterk og rolig stemme når de snakker. Forklar kraften av en sterk "Nei" som et svar på en bølle. Fortell barnet at hvis noen er å være slem, skal han fortelle mobberen til "stopp", da dette noen ganger effektivt skildrer en sterk personlighet. Rollespill mobbesituasjoner med barnet ditt. For eksempel, late som du er mobberen, bestiller barnet til å overlate sin lunsj penger. Trener barnet ditt til å svare med en direkte, "Nei"

trinn 3

Fortell barnet ditt til å gå bort fra en mobbesituasjon og til umiddelbart å rapportere hendelsen til en voksen. Rapportering av mobbesituasjon er obligatorisk for å stoppe syklusen av mobbing. Forsikre barnet om at hun alltid kan komme til deg for å snakke om hun har problemer med mobberne.

Trinn 4

Foreslå alternativer som barnet kan bruke for å prøve å hindre en mobber. For eksempel kan humor fungere. Hvis barnet ditt reagerer på en bølle med en vittig og uventet kommentar, kan det overraske mobberen, ta ham av vakt - og avbryte mobbesituasjon. Barnet ditt kan også overse mobberen. Ved å ikke gi mobberen tid og oppmerksomhet, kan mobberen bare gi opp og finne noe annet å gjøre.

advarsler

  • Innpode sterke empati ferdigheter i barnet, slik at han ikke blir mobberen. Lær barnet ditt å behandle andre med vennlighet og rettferdighet for å hjelpe ham å bygge sterke relasjoner med jevnaldrende.

Tips

  • Selv med den beste treningen og de trøstende og støttende meldinger, kan en bølle skremme og skremme barnet til et punkt der han er redd eller flau for å søke hjelp. Se etter tegn på mobbing som påtatte sykdom, hodepine og magesmerter, skolekarakterer lidelse og miste eiendeler.
  • Nevn støtte fra kolleger for å motvirke bøller. I en mobbesituasjon, hvis kolleger gå inn og støtte mobberen offeret, kan det ofte avbryte negativ situasjon.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com