Hvordan mentalt forberede for en Triple Spinal Fusion

November 12

Hvordan mentalt forberede for en Triple Spinal Fusion


Når du har sterke ryggsmerter som ikke svarer til mer konservative metoder, må du kanskje ha en spinal fusjon. Denne fremgangsmåten vil sveise flere ryggvirvler sammen, stopper bevegelsen som forårsaker smerte. Det kan ta flere timer, og umiddelbart etter operasjonen kan du møte en høy smertenivå. Det vil ta minst seks uker å helbrede, og Mayo Clinic sier at prosessen kan ta enda lenger. På grunn av dette, må du mentalt forberede deg før trippel spinal fusjon.

Bruksanvisning

1 Diskuter din egnethet for en trippel spinal fusjon med legen din. Hvis det overhodet er mulig, er det lurt å prøve alternativer først og spare en trippel spinal fusjon som siste utvei. Legen kan gjøre en test kalt en diskogram, som krever ham til å injisere fargestoff inn disken. Dette gjør skaden til å dukke opp mer tydelig på en X-ray, og du kan føle smerte som bidrar til å begrense problemet disker. Det er lettere å akseptere denne store operasjonen mentalt hvis du vet at du har brukt opp andre alternativer.

2 Be legen din for å forklare operasjonen og hva du kan forvente. Ifølge Mayo Clinic, kan en trippel spinal fusjon ta fra to til 12 timer å fullføre. Noen teknikker innebærer et stort snitt, mens noen kirurger bruker en annen teknikk som bruker mindre kutt. Å vite tidsrammen og type kirurgiske sår du kan forvente etter operasjonen vil bidra til å lette ditt sinn. Det er lettere å mentalt akseptere en prosedyre når du vet detaljene.

3 Få en ny mening. Hvis du har noen mentale tvil om hvorvidt denne operasjonen er det beste alternativet, ta kontakt med en annen lege. Selv om du har tillit til din egen lege, som har sin mening bekreftet av en annen lege kan sette sinnet rolig at du gjør den riktige avgjørelsen.

4 Få forhåndsgodkjennelse fra din medisinske forsikringsselskap. Hvis du er bekymret for medisinske regninger, kan bekymre negativt påvirke din mentale tilstand. De fleste forsikringsselskaper vil preapprove kirurgi og gi deg et anslag over hvor mye de vil betale. Det vil hjelpe din mentale forberedelser å vite at det ikke vil være noen økonomiske overraskelser etter din trippel spinal fusjon.

5 Lag en smerte forvaltningsplan med legen din. En trippel spinal fusjon kan være svært smertefullt etter operasjonen. Heldigvis kan leger bruker en rekke medisiner for å holde deg komfortabel. Du vil ikke mentalt frykter smerten så mye hvis legen din forsikrer deg om at han vil ta skritt for å minimere den så mye som mulig.

6 Lag en plan med familie og arbeidsgiver for utvinning perioden. Gjenopprette fra en trippel spinal fusjon vil ta minst seks uker, og Mayo Clinic sier at det kan kjøre enda lengre, avhengig av din individuelle situasjon. Når du vet at din familie er støttende og detaljer som sykmeldt fra arbeidsplassen har blitt utarbeidet, vil du ikke ha så mye psykisk press. Dette vil understøtte en raskere bedring, fordi stress kan hemme prosessen.

Hint

  • Spinal fusjon er ikke en komplett kur for ryggsmerter. Ifølge Mayo Clinic, vil det minske problemet, men ikke eliminere den. Når du mentalt forberede deg for operasjonen selv, bør du også sørge for at postsurgical forventninger er realistiske.
  • Når du har en trippel spinal fusjon, vil spinal områdene rundt operasjonen området være under mer stress. The Mayo Clinic advarer om at 20 prosent av spinal fusion pasienter må ha en ny operasjon i løpet av 11 år å reparere effektene av denne ekstra slitasje på andre områder.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com