De beste behandlinger for å bli kvitt Blackheads

June 19

De beste behandlinger for å bli kvitt Blackheads


Blackheads er en type akne kalles flertall komedoner og de er bygd opp av keratin og sebum, som tette porene og forårsake mørke flekker. Problemer som stress, hud allergier og pubertet er alle faktorer som bidrar til en Komedoner infeksjon. Blackheads er åpne, noe som kan føre til at bakterier for å spre lettere. Unngå å klemme hudormer, fordi dette kan føre til en infeksjon og forlate permanente arr.

Rengjøring

Behandling av hudormer starter ved å vaske ansiktet om morgenen og på kvelden med varmt saltvann. Saltvann later ansiktet oljefrie uten å irritere akne som kan allerede være der. Hold deg unna harde scrubs fordi de kan føre til irritasjon og selv gjøre hudormer og akne verre. Fragrance-fri, ikke-comedogenic såper er de beste typer såper til bruk.

Bruk en vaskeklut til å vaske ansiktet for å hindre at bakterier sprer seg. Skrubb i sirkelbevegelser og la såpen sitte på ansiktet i ca 30 sekunder. Vask av såpe med lunkent vann og klapp ansiktet tørt.

dampende

Steam er en annen metode for å bli kvitt hudormer. Dampende ansiktet hjelper åpne tilstoppede porer og mykgjør huden, noe som gjør det lettere å fjerne hudormer av ansiktet.

Kok vann i en gryte, fjern fra varmen og lene seg over pannen med et håndkle over hodet for å fange dampen. La dampen direkte truffet i ansiktet i 10 minutter. Beauty Råd foreslår å bruke sitron, peppermynte eller timian i vannet for fet hud og lavendel, rose eller rosmarin for normal hud.

Hjem rettsmidler

Ifølge Best i Kosmetikk, flere hjem rettsmidler er effektive for å bli kvitt hudormer. Bland sammen 1 ss. sort pepper pulver og ostemasse. Blandingen vil danne en tung pasta. Påfør lim til det infiserte området og la det tørke i 5 til 7 minutter. Vask ansiktet med lunkent vann.

Andre blandinger som brukes til behandling av hudormer inkluderer 1 ts. lime juice blandet med 1 ts. kanelpulver. Speedy rettsmidler råder å bruke tea tree olje blandet med trollhassel som en annen metode for å bli kvitt hudormer. Bruk av en fersk potetmos til det infiserte området er en annen enkel hjemme rette for behandling av hudormer. Grønn te kan også brukes som en ansiktsrens for hudormer.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com