Hvordan bli kvitt rynker

June 13

Hvordan bli kvitt rynker


Selv rynker kan være et tegn på modenhet og visdom, de er generelt sett på som et tegn på alderdom og tap av skjønnhet. Den beste måten å bli kvitt rynker i ansiktet, er å unngå å få dem. Det er mulig å angre noen av effektene som tid og elementene tar på huden. Litt tid, tålmodighet og arbeid vil bidra til å redusere rynker.

Bruksanvisning

1 Bruk en krem som inneholder Vitamin A (Tretinoin) daglig. Vær forberedt på rødhet og hevelse i begynnelsen. Dette er en del av prosessen, og vil etter hvert forsvinne.

2 Bruk en Alpha-Hydroxy produkt daglig. Ikke forvent dramatiske eller umiddelbare resultater. Resultatene er minimal og tar litt tid.

3 Påfør antioksidant kremer. Bruk disse kremer på en daglig basis. Være sikker på at kremen inneholder mer enn én antioksidant. Vitaminene A, C, E, betakaroten og lykopen er alle eksempler på anti-oksidanter.

4 Ha en hudlege utføre en kjemisk peeling i ansiktet ditt. Vær forberedt på alvorlig ubehag og midlertidige ugunstige endringer i huden.

5 Refinish huden din med dermabrasion. Ha en sertifisert tekniker utføre dermabrasion. Følg gjennom med flere dermabrasion avtaler for størst resultater.

6 Ha en hudlege eller plastisk kirurg utfører laser-resurfacing. Velg dette alternativet for å målrette ansikts linjer rundt øynene og munnen. Diskuter alt side påvirker med legen.

7 Ha en Botox behandling. Velg en erfaren lege for behandling. Diskuter eventuelle tidligere utførte hud prosedyrer med legen.

Hint

  • Diskuter alle alternativer med legen din før du velger en behandling.
  • Følg alle instruksjonene nøye og være konsekvent for de beste resultatene.
  • Vær proaktiv og ta forebyggende tiltak.
  • Ikke gjør alle behandlinger på en gang.
  • Bli kjent med noen og alle mulige bieffekter.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com