Teknologi i Athletic Training

April 2
Teknologi i Athletic Training

Effektiv atletisk trening krever mer teknologi enn de fleste kan vurdere. Fra undertøy idrettsutøvere slitasje på skoene de bærer, har forskere jobbet hardt for å utvikle den beste klær for maksimal ytelse. Skader på alle sports nivåer har ført til endret utviklingen av balltre, hjelmer og annet verneutstyr.

sko

Shoe teknologi er avgjørende for atletisk trening. Det riktige sko kan gjøre en forskjell i hvor langt en lang genser kan hoppe og hvor fort en løper går. Skoen beslutningstakere har brukt sport teknologi for å designe sko som er spesifikke for hver idrett. Utformingen av skoen eneste, materialene som brukes på siden og plasseringen av lissene alle bidra til å øke idrettslige prestasjoner. For eksempel, design Asics joggesko for hver type løper. Dens sko design er basert på frekvensen av trening, den naturlige bevegelsen av foten din og prestasjonsnivå.

Klær

Athletic treningen foregår hele året, inne og ute. Klær må derfor holde utøverne varme i den kalde og kjølig i varmen uten å endre bevegelse. Teknologi i atletisk klær har gjort utfører i all slags vær mulig. Noen selskaper ta det ett skritt videre med nyskapende design for å holde deg komfortabel og tørr. Athletic klær Under Armour begynte ved å utvikle en t-skjorte som transporterer svetten fra kroppen i stedet absorberer det. Det implementerer den samme teknologien i hvert stykke trening klær en idrettsutøver slites. Det har også utviklet LockerTags som komfortabelt erstattet tradisjonelle klær faner som viser jersey tall med forlagene i plagget.

sporing

Teknologi i å spore idrettsprestasjoner inkluderer skrittellere, sport klokker, badevekt, kroppsfett kalkulatorer og pulsmålere. Sporing hjelper idrettsutøvere overvåke deres suksess i å oppnå konkrete mål som vekttap eller vektøkning. Pulsmålere tillate utøvere å spore deres egnethet nivåer basert på deres hjerte priser. Den tillater også enkeltpersoner til å nøyaktig beregne mengden kalorier brent. Sport klokker med avansert teknologi har evner til å fortelle tid, registrerer etapper og med kontrollere bærbare musikkenheter.

Utstyr

Alderen på sopelime pinne balltre og lær fotball hjelmer er langt borte. I dag hver del av utstyret for hver idrett har gjennomgått teknologiske fremskritt. Balltre, ishockeykøller og lacrosse pinner er designet for å maksimere kraft, bevegelse og komfort. Mest spesielt til sport tilskuere, har verneutstyr sett en teknologi overhaling. Hjelmer og pads som en gang var nesten ikke-eksisterende blir stadig fornyet basert på den nyeste teknologien og skadeforebygging forskning. De 2010 "USA Today" artikkel progresjoner: Utviklingen av fotball hjelm siden 1946, av Joan Murphy og Sean Dougherty dokumenterer utviklingen av enkle plast fotball hjelm i 1950 til elektronisk utstyrte hjelmer med pusteevne og hensiktsmessig padding slitt i 2010. dagens fremskritt med tillate forskere og medisinsk personlig å ta opp virkningen av treff.

Treningsprogram

Atletisk opplæringsprogrammer har utviklet seg med fremme i teknologi. Oppfinnelser av DVDer, internett og bærbare enheter har alle gjort trening hjemme mer effektiv. Takket være teknologien, er mange boliger nå utstyrt med kompakte treningsapparater og trenings-DVD. Berømte personlige trenere er å levere alle slags trening tenkelig i stuer rundt om i verden. Nettsteder og DVD-programmer gir trening videoer, sporing verktøy, e-poststøtte og ernæring planer som en gang ble bare lært selv eller ved å lese bøker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com