Hvordan lage libanesiske hvitløk saus

October 10

Hvordan lage libanesiske hvitløk saus


Libanesiske hvitløk saus er en godbit. Du kan spise den med kjøtt eller bruke den som en dipping saus for stekt mat. Det gjør også en fantastisk salat dressing. Og hvis du spiser nok, kan du faktisk slutte å ta hvitløk supplement. Den følgende artikkelen vil detalj prosessen med å lage denne deilige libanesiske hvitløkssaus.

Bruksanvisning

1 Rengjør hvitløk og grovt hogge den. Det er ikke nødvendig å hakke det fint fordi det vil bli emulgert i ytterligere skritt. Dette bare hjelper prosessen sammen. Hvor mye du bruker er opp til deg. Du kan bruke nok hvitløk til å erstatte deg hvitløk supplement (2 hoder), eller du kan ganske enkelt bruke en beskjeden mengde (1 hode).

2 Sett hvitløk i en food prosessor. Legg i salt, sitronsaft og grønnsaker og olivenoljer. Det er viktig å bruke to typer av olje, fordi olivenolje har flere smaker, men den vegetabilske oljen brytes ikke ned så lett. Hvis du ikke har en food prosessor, kan du bruke blender, men det kan ikke bli tykkere så mye.

3 emulgerer hvitløk blandingen på høy. Se det for å se når det begynner å tykne. Det bør komme til å være om tykkelsen på grillsaus eller en tynn majones.

4 Oppbevar den libanesiske hvitløkssaus i en lukkbar norgesglass i kjøleskapet i opptil en uke. Etter det, kan det begynne å ødelegge. Denne oppskriften bør gjøre om en Quart.

Hint

  • For en bonus, kan du legge til en kvart kopp hakkede urter før emulgering å gi den litt ekstra smak.
  • Hvis du spiser nok hvitløk i hverdagen det virkelig fungerer som en hvitløk supplement, og vil bidra til å holde deg fra å få forkjølelse og røykkanaler.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com