Hva er alle bruksområder for ånder Kamfer?

January 14

Hva er alle bruksområder for ånder Kamfer?


Spirit av kamfer er ellers kjent som tyggegummi kamfer, laurbær kamfer eller bare kamfer. Spirit av kamfer er tilgjengelig som Kamfer og syntetiske tabletter. Spirit av kamfer består av hvite gjennomsiktige krystaller som har en gjennomtrengende aromatisk lukt og en holdbarhet på inntil fem år. Ånden av kamfer har en rekke anvendelser, inkludert anvendelser som et rubefacient, som en teller-irriterende, og som en overflate bedøvelse i dermatologi når de anvendes i form av en lotion.

Dentistry

Spirit av kamfer er nyttig å tannleger når deres pasienter krever en prosedyre, for eksempel på en rotfylling. Når rotfylling blir infisert, kan den antibakterielle brukes av tannlegen inneholder kamfer. Den er blandet med parachlorophenol, med kamfer som utgjør 65 prosent av substansen og parachlorophenol som utgjør 35 prosent av stoffet. Den kan også anvendes ved tannbehandling for å behandle Periapical infeksjoner.

Skin Indikasjoner

Ånden av kamfer kan anvendes som en rubefacient, som påføres på huden i den hensikt å lindre smerte. Det kan lindre muskelsmerter når den blandes med en alkohol-løsning og påføres huden. Ånden av kamfer kan påføres på huden og brukes som et smertestillende eller en teller-irriterende når de brukes i liniment. Det fungerer som en counter-irritant i nevralgi og fibrose. Det kan også fungere som en counter-irriterende for lignende forhold. Kamfer kan brukes i dermatologi i form av en fuktighetskrem for å fungere som en hud bedøvelse og en anti-kløende.

andre bruksområder

Det er også brukt som et additiv til å mykgjøre etere og celluloseestere. Kamfer kan brukes i produksjonen av cymene og plast, spesielt celluloid plast. Den finnes i lakk, lakk, eksplosiver og pyroteknikk. Spirit av kamfer blir også brukt som en møll frastøtende og som et konserveringsmiddel når det brukes i kosmetikk og legemidler. Spirit av kamfer har blitt brukt som en carminative, en nese salve for forkjølelse, en slimløsende for ubehag i magen og som en stimulerende for sirkulasjons og luftveier, selv om intern bruk kan være farlig.

farer

Intern bruk av kamfer er svært motløs på grunn av muligheten forgiftning. Det kan også være skadelig for små barn, hvis den brukes som en nese salve for spedbarn. Spirit av kamfer kan være farlig som en damp og brannfarlig hvis det kommer i kontakt med en høy mengde varme. Inntak av kamfer kan være giftig, og det kan føre til en post-krampe koma eller død.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com