Hva er årsakene til Tartar på menneskelig tenner?

January 7

Hva er årsakene til Tartar på menneskelig tenner?


Tannsten er definert som en hard sprø innskudd som dannes på tennene. Det er en gul eller brun-farget blanding av mineraler fra spytt, matrester og døde bakterier. Tartar er også kalt kalkulus.

Egenskaper

Ifølge Mayo Clinic, plakett skjemaer på tennene når stivelse og sukker samhandle med bakterier som finnes i munnen. Selv plakk kan fjernes ved å børste og tanntråd, vises det veldig fort.

Definisjon

Tartar er plakk som er herdet på tennene. Denne petrification tar bare to eller tre dager for å forekomme, og når tannsten former, er det vanskelig å fjerne uten hjelp av en tannlege.

effekter

Kalkulus fungerer som et reservoar for bakterier, som ukontrollert, til slutt kan føre til betennelse i tannkjøttet som kalles periodontitt. Dette tannkjøttsykdom kan føre til et tap av vev og ben, som kan resultere i tap av tenner.

Advarsel

Bakterier trives når de utsettes for sukker og karbohydrater. Derfor, spise godteri og konsumere sukkerholdig brus bidrar sterkt til oppbygging av plakk og tannsten.

betraktninger

Den største årsaken til tartar buildup er mangel på god munnhygiene. Selv de som pusser og floss daglig bør av og til gå til en tannlege, fordi tartar kan bygge på vanskelig tilgjengelige steder.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com