Hva gjør du når barnet Drug tester positivt?

February 3

Dersom barnet ditt har testet positivt for narkotika, lurer du kanskje på hva du skal gjøre videre. Skulle du hyle og malte ham for alltid, forby ham fra alle som ser sine venner igjen siden de er åpenbart dårlig innflytelse, få ham noen profesjonell terapi, eller signere ham for rehab eller boot camp? Hva du til slutt velger å gjøre vil avhenge av barnet og hvor alvorlig problemet er.

Snakke

Ikke overse problemet. Etter at du har roet seg ned fra den første dårlige nyheter og sjokk, handle raskt og vurdere hva du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å snakke med henne om hva som skjer og hvorfor hun bruker narkotika. Husk hvordan det er å være ung og sette deg selv i hennes sko. Finn ut om hun opplever gruppepress, eller om det er noen virkelige problemet du trenger for å løse at hun bruker narkotika for å prøve å rømme.

Forberede

Sørg for at du og barnets andre forelder er på samme side om hva tilnærming du skal ta når du snakker med barnet ditt. Selv om du er uenig, må du presentere en samlet front. Du må også tenke på hva du skal si når barnet spør om du noensinne har gjort narkotika. Pass på at du ikke gir ham noen spillerom til å føle deg skyldig for tidligere og for å gjøre sin bruk av narkotika synes greit.

Ting du bør unngå

Har du ikke denne diskusjonen mens barnet er under påvirkning. I stedet vente til hun er edru og kan delta fullt ut i diskusjonen. Når man diskuterer spørsmålet om hennes narkotikabruk, prøv å ikke bli sint eller heve stemmen. Fokuser i stedet på videresending hvor redd og såret du er og hvor mye du elsker henne og vil ikke ha noe å skade henne.

Du bør også unngå å true barnet eller gi henne ultimatum. Ikke noen gang får voldelig eller være støtende enten fysisk eller verbalt, og dette inkluderer bruk av latterliggjøring eller sarkasme. Du bør ikke prøve å gjøre ditt barn føler seg skyldig eller få henne til narkotikabruk om andre enn henne.

Hjelp & Discipline

Hvis du ikke kan ha en rasjonell diskusjon med barnet om hans bruk av narkotika, så se om det er noen andre han er villig til å snakke om det. Kanskje det er et annet familiemedlem, en coach, hans rådgiver, en prest eller en medisinsk faglig han er komfortabel å diskutere denne saken med.

Ikke la ditt barns bruk av narkotika gå uten noen konsekvenser. Vær klar på husordensreglene og din ingen narkotikapolitikk. Deretter diskutere hva straffen skal være nå og i fremtiden for å bryte noe narkotika regelen. Sørg for at du håndheve straff.

Avhengighet

Hvis barnet fortsetter å bruke narkotika etter at du har konfrontert ham, så du kan trenge profesjonell hjelp. Forskning de ulike behandlingsalternativene som er dekket under din forsikring plan først, men også vurdere programmer som ikke kan dekkes som kan være nyttig for ditt barns utvinning. Hvis du har problemer med å finne informasjon, ta kontakt med legen din, lokale sykehus, skolens distriktets rådgivning kontor, kirker, lokale psykiske helsefasiliteter eller lokale rus- byråer.

Uansett hva du gjør for å hjelpe barnet å bli rusfri, sørge for at han vet at du virkelig bryr deg og bare vil det beste for ham.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com