Hva Musklene Does Skateboarding arbeid?

January 17
Hva Musklene Does Skateboarding arbeid?

Skateboarding krever en høy grad av balanse og koordinasjon, som fungerer musklene i hele kroppen din. Du kan få en god treningsøkt ved bare skateboarding i én retning. Utføre skateboard triks øker kravene på muskler fordi de krever flere felles bevegelser i rask rekkefølge. Skateboarding har en tendens til å favorisere musklene på den ene siden av kroppen din, og du kan være lurt å balansere denne formen for trening med vekt-trening eller utvikle ambidexterity i føttene.

Kjerne

Skateboarding fungerer kjernemuskulaturen. Core musklene stabilisere kroppen din og gir deg mulighet til å balansere på ustabilt underlag, som er en kritisk komponent i skateboarding. Kjernen inkluderer magemusklene, den muskuløse strukturen i hoftene, og muskler som omgir ryggraden. Dine lårmuskler inkluderer over 10 indre musklene som stabiliserer hofteleddet. Spinal muskler omfatter store muskler som latissimus dorsi og trapzius i tillegg til flere indre musklene som strekker lengden av ryggraden.

quadriceps

Quadriceps er jobbet tungt med skateboarding. Quadriceps omfatter en gruppe av fire muskler som danner foran på lårene. Disse musklene forlenge kneet, og bøye hofteleddet. Skøyte trekk som ollie involvere kne forlengelse og hoftefleksjon. Løperne akselerere oppover ved eksplosivt rette ben, som strekker knærne. Hoftene flex kort tid etter innvirkning på den nedadgående fase av ollie.

hamstrings

Skateboarding fungerer hamstrings, som inkluderer en gruppe av fire muskler som strekker seg fra setemuskler til baksiden av kneet. Hamstrings bøye kneet, noe som gjør at du kan ta med kalver opp mot baksiden av låret. Bøye kneet er viktig for huk for å opprettholde et lavere tyngdepunkt mens skøyter. Hip utvidelser flytte toppen av bekkenet bakover, noe som er en viktig bevegelse for å få frem fart med en fot mens skateboarding.

Gluteus Maximus

Gluteus maximus er blant de største musklene i kroppen din, som strekker seg fra hoftene til hamstrings. Gluteus maximus er en viktig stabiliserende muskler for skateboarding, noe som gjør det mulig å opprettholde balansen når overgangen fra en huk til oppreist holdning. Utvide, spesielt hyperextending aktiverer din hofter gluteus maximus. Hip hyperextensions hjelpe løperne få maksimal hastighet når propelling frem på et flatt underlag.

lavere Legs

Du kan utvikle musklene i leggene av skateboarding. Gastrocnemius muskler, kjent som kalver, bistå quadriceps strekker knærne. Skateboardere stole på gastrocnemius for plantar flextion av ankelen, som peker tærne nedover. Planter flexing lar deg skifte vekten mot forsiden av kroppen din, noe som bidrar til å snu retning av et bevegelig skateboard i den retningen. Den tibialis anterior muskelen, som danner leggen, styrer rygg fleksjon. Dorsal fleksjon lar deg vippe hælene nedover mens skateboarding, som gir retningskontroll i motsatt retning av plantar fleksjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com