Pros & amp; Ulemper ved å selge en bolig på et land kontrakt

July 31

Et land kontrakt er en avtale mellom to parter, der kjøperen gjør kontinuerlige utbetalinger til selger og selger holder tittelen til huset inntil alle betalinger er gjort i sin helhet av kjøperen. Nettstedet Investopedia sier at et land kontrakt er også kjent som et avdrag kjøpekontrakt og et avdrag salgsavtale. Det er flere fordeler og noen ulemper ved å selge en bolig på et land kontrakt.

Flere kjøpere Tilgjengelige

Ifølge Realty Times, land kontrakter tillate folk som normalt ikke ville kvalifisere for et boliglån til å kjøpe et hus over en periode. Siden det er svært få kvalifikasjoner for å være kjøperen i et land kontrakt, selgeren fordeler fordi det er mange ledige kjøpere på markedet for landet kontrakten. Mens noen prøver å selge sin eiendom på konvensjonell måte kan ha en vanskelig tid å selge, kan noen prøver å selge sin eiendom med et land kontrakten har flere interesserte kjøpere.

Cash Flow

En annen fordel med å selge ditt hjem gjennom et land kontrakten er at du hele tiden vil motta utbetalinger hver måned inntil hele beløpet er betalt av. Dette gir positiv kontantstrøm. Mange foretrekker å ha positiv kontantstrøm over å ha et stort engangsbeløp, som kan ha skattemessige konsekvenser.

egenkapital

Investopedia sier at det er gunstig for selger av et land kontrakt, for å holde all egenkapital på eiendommen før den endelige betaling skjer. Egenkapital vil bli overført til kjøper etter at alle betalinger er gjort, men hvis kjøperen slutter å betale til selger, men fortsetter å leve på stedet, kan selgeren sende en aksjon for å få tilbake full kontroll av eiendommen, herunder bruk av eiendommen og egenkapital. Selgeren egenkapital er beskyttet på en måte, og det er en fordel med å selge hjemmet ditt på et land kontrakt.

eiendom bruk

Nettstedet Financial Web sier at kjøperen i et land kontrakten blir å okkupere eiendommen i løpet av et land kontrakt avtale. Dette gjelder selv om kjøperen fortsatt skylder eieren noen forfalte penger. Med en skikkelig kontrakt og forsømmelse av kjøperen, er det mulig for selgeren å kaste kjøperen, men får kjøperen ut av selgerens eiendom kan være vanskelig, tidkrevende og noen ganger svært vanskelig. Den manglende evne til å fullt ut kontrollere eiendommen er en ulempe med å selge et hus på et land kontrakt.

Due-On-Sale klausul

Ifølge Realty Times, en potensiell con for å selge hjemmet ditt på et land kontrakt er det faktum at dersom landet kontrakten fastsetter for kjøperen å overta lånet eksisterende finansiering, kan dette utløse grunn-on-salg klausul i opprinnelige boliglån. Den grunn-on-salg klausul, hvis satt av, vil kreve den opprinnelige kjøperen, nå selger i land kontrakten, å betale det resterende av lånet, i sin helhet, til utlåner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com