Fordelene ved Ballroom Dancing for tenåringer med sosiale vansker

September 28
Fordelene ved Ballroom Dancing for tenåringer med sosiale vansker

Tenårene er vanskelig for mange. Som barn modnes, gjennomgår de en overveldende antall fysiske, psykiske og følelsesmessige endringer. De møter også raskt skiftende forventninger i skolen, med venner og hjemme. Tenåringer som sliter med sjenanse eller sosiale fobier oppleve et lag av sosiale utfordringer. Popularisert av serier som "Dancing With the Stars", ballroom dancing gir mange fordeler for tenåringer sliter med alle former for sosiale vansker.

Samspill med Partners

Endre partnere er en grunnleggende komponent i selskapsdans. I klassen partnere rotere noen få minutter. På danser, er både gutter og jenter ofte oppfordret til å danse med så mange forskjellige mennesker som mulig. Men ballroom dans krever sterk kommunikasjon og forbindelse mellom partnere. Ballroom dansekurs lære ferdigheter som kreves for å raskt danne en forbindelse med en fremmed. For tenåringer med sosiale vansker, kan disse ferdighetene sette til resten av verden, hjelpe dem å lære å danne rapport i skole, arbeid og sosiale situasjoner.

Ferdigheter og kunnskaper

Tenårene er fylt med muligheter til å danse, fra partene til å sponset skolen danser. Å vite de nødvendige skritt og kroppsstillinger, samt hvordan å lede eller følge noen partner, forbereder tenåringer for suksess på dansegulvet. Dette gjør at dine tenåringer til å bli en sosial leder, går inn på dansegulvet tidlig og ofte, heller enn å bekymre seg for hva han eller hun vil se ut foran andre.

Selvtillit

For mange tenåringer er sosiale vansker delvis forankret i usikkerhet om hvordan de ser ut, flytte eller samhandle. Noen forhold forårsake utviklingsmessige forsinkelser i både grove og fine motoriske ferdigheter, mens selv enkle angst kan føre til fysisk klossethet. Selskapsdans bygger fysisk form, lærer riktig holdning, forbedrer motorisk kontroll og gir danserne en følelse av nåde. Mange dansere opplever at deres bedre holdning og nåde bære over fra dansegulvet i deres hverdag. Som tenåringens fysiske kropp, ynde og motoriske ferdigheter øker, vil hans selvtillit sannsynlig bedre.

Sosial struktur

Mange tenåringer rett og slett ikke passer inn i fritidsaktiviteter og sosiale strukturen i sine skoler. Noen tenåringer har problemer med å finne sin nisje etter et trekk, mens andre har ulike interesser eller prioriteringer enn sine jevnaldrende. Ballsalen dansemiljøet er svært sosiale, og gir en full kalender med praksis fester, konkurranser og avslappet dansearrangementer. Mange ballroom dansestudioer delta på arrangementer sammen, slik at tenåringer til å tilbringe kvelden med folk hun kjenner og stoler på.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com