Hvordan få en Ulliot umotivert Teen å bli klar for College

February 5
Hvordan få en Ulliot umotivert Teen å bli klar for College

Overgang fra sikkerheten til videregående skole for å påkjenninger i college kan være overveldende for tenåringer. Hvis en tenåring ble umotivert i videregående skole, er det mulig denne mangelen på entusiasme for utdanning kan fortsette gjennom college år. Det er flere måter å hjelpe umotivert tenåring bli begeistret for college og sin fremtid.

Trinn 1

Oppdag årsaken til tenåringens mangel på motivasjon. Din tenåring kan føle lei eller frustrert fordi videregående skole kurs ikke er utfordrende. Din tenåringer kan også være flau fordi han sliter med en udiagnostisert lærevansker eller rett og slett ikke får tak i materialet. Start med å sette opp et møte med skolepsykologen. Arbeide sammen for å bidra til å oppdage måter å utfordre din tenåring eller hjelpe ham gjøre det gjennom kurs han finner også utfordrende.

trinn 2

Tour et lokalt college campus med tenåring. Utforsk campus med tenåringen din og hjelpe ham å oppdage utenom og utdanningsmuligheter tilgjengelig basert på hans lidenskaper eller favoritt fag. Hvis din tenåring likte å delta i high school drama klubb, spørre om lignende muligheter ved universitetet. Hvis vitenskapen interessert tenåringen, oppfordrer tenåringer til å snakke med en veileder om programmene som er tilgjengelige.

trinn 3

Planlegg en tid for din tenåring å snakke med en venn, familiemedlem eller kollega college-alderen barn. Før samtalen, oppfordrer høgskolen studenten til å snakke om de positive aspekter av erfaring, inkludert en ny funnet følelse av uavhengighet eller en sjanse til å få nye venner.

Trinn 4

Oppmuntre din tenåring til å delta i en ubetalt eller betalt summer internship. Hvis din tenåring er lidenskapelig opptatt av kunst verden, hjelpe ham å finne en jobb eller praksisplass gjennom et lokalt museum eller galleri. Når du merker en gnist av interesse dukke opp, eller din tenåring bare forteller deg hvor mye han nyter opplevelsen, minne ham på at for å lykkes han trenger en høyskole utdanning.

Trinn 5

La din tenåring å ta en pause fra college for ett år. Ifølge klinisk psykolog Dr. Susan Heitler, mange tenåringer rett og slett ikke forberedt på å hoppe rett inn i college eller trenger en pause for å utforske sine muligheter. En friår gjør ungdom til å avgjøre om de er selv interessert i å delta universitetet. I løpet av dette året, oppfordrer din tenåring til å finne arbeid, reise eller delta i et internship-program.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com